Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rolády mez mouky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Rolády mez mouky

Kakaová

6 žloutků třít s
    12 dkg cukru
    2 lžíce kakaa
    ze 6 bílků sníh
    Plech vymazat dostatečně smetolem a vysypat hrubou moukou a nebo na pečící papír potřený olejem,plníme šlehačkou se ztužovačem šlehačky a vanilkovým cukrem.
    Pečeme ve vyhřáté troubě na horkovzduch na 200 stupňů asi 10-15 minut.Třeba hlídat,aby nebyla moc upečená,potom se láme a nezatočíš ji. Platí pro obě rolády.

Ořechová

ze 6 bílků sníh
    6 lžic cukru
    6 žloutků
    6 lžic mletých ořechů-plníme šlehačkou
    Last edited by Jaruš; 22.03.2011, 11:27.

Jaruš, někam se mi ztratily ty rolády předtím, kde jsi mi psala stupně a čas pečení.
    A já si to neopsala. Tak dík předem.
    A klidně mě zbij, zkusím je péct taky na MEZI .
    anina s.

Comment

Janino, tak jsem si dala pěknou práci a hledala Rolády bez mouky od Jaruš. První recept byl vložen 01.02.2009 ve 14:04, ale stupně a čas pečení tam nejsou!!! Jaruško, polepši se.
      Soňa

Comment

JaničkoS,právě,že Zdeny mi psala,že už to tam mám a já recepty nenašla,tak jsem je vymazala,ale nedošlo mi,že tam byl dotaz,ale odpověděla jsi mi na něj,tak jsem si myslela,že to víš.No raději jsem je tam dala znovu a doplnila údaje o pečení.Přece jen už to je dlouho,tak ať se připomenou.
        Já nikdy moc nehlídám čas,protože si ji musím hlídat,aby nebyla moc upečená.Když na ni sáhnu musí pérovat,prostě měkká.Tak snad to tak stačí.Tak se jdu podívat na ten starý recept,nějak jsem asi blbě hledala.Tak jsem ho díky Soně našla a vymazala,protože tento je sice stejný,ale přesnější.Nebyly tam komentáře a tak to nevadí.
        Sonio,tak že na mezi se dělají jiné věci chacha.
        Last edited by Jaruš; 22.03.2011, 11:34.

Comment

Pracuji...
        X