Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Valentýnské řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Valentýnské řezy

Valentýnské řezy : potřebujeme: 6-7.vajec,žloutky,bílky ,zvlášt´,20dkg práškového cukru,7.lžic oleje+žloutky,našleháme do krásné,tuhé,pěny,přidáme 1.nastrouhanou čokoládu margot,a do této směsi střídavě přidáváme zlehka ,dotuha ušlehaný sníh z bílků a prosátou polohrubou mouku cca 25dkg,rozprostřeme na plech s pečicím papírem,upečeme(každý dle své zkušenosti se svojí troubou).Na vychladlý plát natřeme meruňkovou marmeládu.Na náplň : 0,5litru sladké smetany ušlehat do tuha ,přidat 2.kelímky zakysané smetany ušlehané s cukrem a do toho přidáme 4.lžíce amaret.likéru a zamíchané 2.ztužovače podle návodu.Natřeme na plát se zavařeninou,na smetanovou hmotu poklademe bebesušenky,na každou dáme lžičkou malinký kopeček krému a piškot.Dáme zatuhnout do lednice a polijeme čokoládou,poté nakrájíme na řezy, konečně ozdobímemalou tečkou krému a srdíčky vykrojenými z bebe sušenky.Vypadá to složitě,ale nebojte to zvládnete.At´ vám chutná.Click image for larger version

Name:	P2140013-800.jpg
Views:	1
Size:	56.0 KB
ID:	146288Click image for larger version

Name:	P2140014-800.jpg
Size:	47.5 KB
ID:	146289Click image for larger version

Name:	P2140015-800.jpg
Size:	68.2 KB
ID:	146290Click image for larger version

Name:	P2140016-800.jpg
Size:	69.1 KB
ID:	146291Click image for larger version

Name:	P2140017-800.jpg
Size:	62.9 KB
ID:	146292
    Butalka Jana

Butalko, řezy vypadají krásně, jen mi řekni, jak jsi vyřezávala ty srdíčka. Na to nevím, jestli budu mít trpělivost.

Comment

Vypadá to opravdu moc hezky!

Comment

To sis dala ale prácičku,výsledek stojí za to.
        Buty jaké jsi dávala ztužovače? na šlehačku?
        MARUŠKA

Comment

Původně odeslal petrulinka Zobrazit příspěvek
          Butalko, řezy vypadají krásně, jen mi řekni, jak jsi vyřezávala ty srdíčka. Na to nevím, jestli budu mít trpělivost.
          Možná ta srdíčka by šla udělat formičkou. Ale nezkoušela jsem...

Comment

Pro mně by bylo asi rychlejší udělat srdíčka z čokolády.Taky bych neměla trpělivost vyřezávat to z be-beček.Navíc mají tendenci praskat,a to by mně trefilo....Proto,Butalko,klobouk dolů...
            BEA

Comment

Takže jsem řezy upekla, ale bez piškotu a srdíček, a i tak sklidily velký úspěch. Rodinka si moc pochutnala. Recept jsem si uložila do oblíbených receptů.

Comment

nemam liker ale rum muzu totam dat a merunkovou marmeladu nemam ta sem mam lesni snad to nevadi

Comment

Danielo, já jsem nedávala žádný likér, jelikož jsem doma neměla a marmeládu když dáš jinou, tak si myslím, že to určitě nevadí. I tak ti určitě budou řezy chutnat tak, jako chutnaly celé mojí rodině i bez likéru.

Comment

byli ti rezy vyborny

Comment

Pracuji...
                    X