30 dkg hladké mouky
1/2 kostky ztuženého pokrmového tuku Omega
16 lžic světlého piva
Do mouky nastrouháme na hrubém struhadle Omegu, přidáme pivo a zaděláme těsto. Rozdělíme na 3 bochánky a necháme asi čtvrt hodiny na teple odpočinout. Pak vyválíme tenkou placku, pokapeme máslem, posypeme strouhankou popř. ještě kokosovou moučkou, poklademe nasstrouhanými jablky, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, skořicový cukr, a ještě pocukrujeme. Zakapeme máslem, posypeme strouhankou , popř. kokosovou močkou. Placku svineme a potřeme rozpuštěným máslem. Štrůdly propícháme špejlí nebo jehlicí (aby mohl unikat vzduch) a pečeme ve středně teplé troubě do růžova.
1/2 kostky ztuženého pokrmového tuku Omega
16 lžic světlého piva
Do mouky nastrouháme na hrubém struhadle Omegu, přidáme pivo a zaděláme těsto. Rozdělíme na 3 bochánky a necháme asi čtvrt hodiny na teple odpočinout. Pak vyválíme tenkou placku, pokapeme máslem, posypeme strouhankou popř. ještě kokosovou moučkou, poklademe nasstrouhanými jablky, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, skořicový cukr, a ještě pocukrujeme. Zakapeme máslem, posypeme strouhankou , popř. kokosovou močkou. Placku svineme a potřeme rozpuštěným máslem. Štrůdly propícháme špejlí nebo jehlicí (aby mohl unikat vzduch) a pečeme ve středně teplé troubě do růžova.
Comment