Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rafaelo řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Rafaelo řezy

Rafaelo řezy
    těsto:
    2 vejce
    3/4 hrnku krystalového cukru
    1 hrnek mléka
    2 hrnky hladké mouky
    1 prášek do pečiva
    dále:
    1 hrnek kokosu
    1 vanilkový cukr
    1/4 hrnku krystalového cukru
    1 pařížská šlehačka(neušlehaná)
    těsto nalijeme na plech s pečícím papírem, posypeme kokosovou směsí a pečeme zakryté papírem asi na 170 přibližně 20 minut. Hned po vyndání z trouby polijeme šlehačkou a necháme vychladit
    DOLY

Věruš tento recept už v pečených je,abysme nebyly jak v mimibazaru kde opakují recepty furt dokola.Rafaelo dělávám a chutná i chlapům kteří na sladké moc nejdou.
    MARUŠKA

Comment

Holky, snad se nebudete zlobit.
      Maruško, máš pravdu, s tím Mimibazarem, jen když jsem si dala do vyhledávače "rafaelo",
      v jiném podobném receptu jsem nenašla PAŘÍŽSKOU šlehačku, možná je to zase o jiné chuti.
      Doly, já, když chci vložit recept, napíšu do obdélníčku název, abych nevložila TOTOŽNÝ. Aby to třeba někoho nemátlo. Ale tady je opravdu pro mě nová jiná (kakaová) šlehačka.
      Tak snad mě nekopnete ani jedna do hader.
      Last edited by janina s.; 13.02.2011, 22:38.
      anina s.

Comment

Jani tak to mě vůbec nenapadlo,polepším se
        DOLY

Comment

Doly, víš, ono to není tak jednoznačné, protože některé moučníky známe každá pod úplně jiným názvem, ale třeba složení je stejné. Pokud je název známý, dá se to ověřit, jestli to tady už není...Taky jsem "hledala" sójové karbanátky a našla jsem třeba "jen" sekanou, ale když jsem dala jiné ingredience, tak jsem tu recept vložila.
          Ale tvůj recept je opravdu odlišný díky té pařížské šlehačce.
          anina s.

Comment

Pracuji...
          X