Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

    Čokoládová poleva
    3 lžíce oleje, 1x 100g čokoláda na vaření - rozpustit,vzít z vodní lázně, a zamíchat 200-250 ml zakysanou smetanu.Krásně se nastaví a ztuhne.Na řezy na plech je ideální.Olej se dává proto,aby se nelámala.

  • #2
    Jaruš a jakou dáváš zákysku. Na vaření používám hustou Yoplait a myslíš, že ta by taky šla do čokolády ?
    Děkuji.
    ZDENY
    Last edited by ZDENY; 03.02.2011, 13:49.
    ZDENY

    Comment


    • #3
      Zdeny, pokud neva, že reaguju já, tak já dávám vždy hustou a já nesleduju nějak značky, ale tu tvoji bych tam dala klidně, ona se spojí s tou rozpuštěnou čokoládou a je s ní radost pracovat.
      anina s.

      Comment


      • #4
        Zdeny já taky dávám tu hustou.Ona je ta čokoláda taková hutnější.Já kupuji v Kauflandu tu od Milbu buď mají velkou 400 g a nebo poloviční,ta nikdy nezklame,ale potom jsou ty v širokých kelímcích psaná jako krémovitá,ale to určitě znáš.

        Comment


        • #5
          Jani s. a Jaruš děkuji. Fakt by mě zákysku jen tak dát do čoko nenapadlo a přitom to , jak máte vyzkoušeno krásně funguje. To jsou super rady.

          ZDENY
          ZDENY

          Comment

          Pracuji...
          X