Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bublanina z Hrníčkové kuchařky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Bublanina z Hrníčkové kuchařky

2 hrnky (250 ml) polohr. mouky
    1/2 hrnku moučkového cukru
    1 PDP
    1/2 hrnku oleje
    1 hrnek mléka
    1 vejce
    tuk a hrubá mouka na plech

Mouku smícháme s cukrem a PDP.
    Přidáme olej a mléko, ve kterém jsme rozšlehali vejce.
    Vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu, poklademe ovocem.
    (V předehřáté troubě zvolna pečeme dorůžova.)

Snad tu zrovna taková není. (Když jsem zadala "bublanina", tak se liší složení. )
    Já pekla dnes v plechu 40x30 cm, pokladla broskvemi z plechu nakrájenými na proužky a posypala drobenkou.
    V závorce je moje "oblíbená" věta, jak péct.
    Takže já pekla na 170 st. asi 25 minut.
    Je dobrá a ne moc sladká. Rožek pěkně křupavý. Vysoká je asi 2 cm.
    anina s.

Jani, bublaniny mám moc ráda. Děkuji za recept. Právě jsem přemýšlela co upeču až dorazím z práce a zrovna jsem našla nový přidaný recept. )
    Jen se chci zeptat, je takový problém, když je zde nějaký recept 2x nebo vícekrát? Už jsem se s tím setkala u více receptů, že někdo připomíná, že už takový recept tady je.

Comment

Ahoj Janine, zdravím. Já ji včera našla jako "Višňovou bublaninu" v té Hrníčkové kuchařce a zaujal mě trochu jiný postup smíchání ingrediencí. A dostupné suroviny v tu chvíli u mě.
      Já mám pocit, že když je více totožných receptů, tak asi aby to "nezabíralo" místo a aby jich tu totožných nebylo hodně, že stačí jeden. Snad jsem to nenapsala nešikovně, jinak já osobně s tím problém nemám...
      Já si vyhledám to slovo, a pokud je jiné složení - ingredience v receptu nebo mi to nevyhledá, tak ho vložím. Pokud by ten recept tady už byl, ale pod jiným názvem, nevadilo by mi, že ten svůj vymažu.
      Tak snad jsem to nenapsala moc složitě.
      Pěkný den.
      anina s.

Comment

Díky za vysvětlení.

Comment

Pracuji...
        X