Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jarní touha

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jarní touha

    Jarní touha

    28 dkg Hery
    28 dkg cukru krupice
    2 žloutky
    14 dkg hladké mouky
    1/2 prášku do pečiva
    28 dkg mletých ořechů
    z 8 bílků sníh
    vymažu a vysypu plech a peču na 200 stupňů asi 20 minut

    Žloutková poleva

    6 žloutků třít s 24 dkg moučkového cukru
    2 vanilkové cukry
    šlehám šlehačem,je krásně potom hladká.
    Poleju řez ještě teplý a na polevu posypu sekané ořechy.
    Attached Files
    Last edited by Jaruš; 05.10.2010, 13:30.

  • #2
    Jaruško, ten recept mám taky pod názvem "žloutkové řezy". Dělám je i na vánoce jako cukroví, nakrájím na malé kostičky nebo vykrájím jako ty malé kolečka. Je to moc dobré.

    Comment


    • #3
      Petrulinko já taky,ale to je trošku jiný recept a je to nizoučké,toto je jako řez.

      Comment


      • #4
        Taky znám jako žloutkové řezy a krájíme obdobně jako Petrulinka.
        MARUŠKA

        Comment

        Pracuji...
        X