Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Koláč z coca coly

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Koláč z coca coly

3celá vejce
    200g cukru
    10 lžíc oleje
    2 lžíce kakaa
    300 g polohrubé mouky
    1 prášek do pečiva
    0,25 l coca coly nebo pepsi

Marmeláda na potření-višňová

Poleva:100 g čokolády
    50 g ztuženého tuku
    2 lžíce tekuté šlehačky-přidala jsem ještě trošku mléka zdála se mě hodně tuhá
    čokoládu s tukem rozpustit v horké lázni a do mírně teplého přidat 2 lžíce šlehačky a vymíchat do hladka/já ještě zředila trošku mlékem/

Vejce ušlehat s cukrem,zašlehat olej a kakao,pak mouku a nakonec coca colu,vše zamíchat a dát na vymaz.vysyp.plech,pekla jsem na 170 cca 40 minut.....
    Ještě teplé jsem potřela višňovou marmeládou a nakonec potřela polevou a ještě posypala mandlemi
    Attached Files
    LENKA

Tak ještě posílám fotečky nakrojeného...
    Attached Files
    LENKA

Comment

Leni,ten vypadá lákavě,budu muset zkusit. Ach jo,pořád říkám,že omezím pečení,když nejsou děti doma,ale můžu?.......tolik dobrot!!!!.
      Maruna

Comment

Marunko to já říkám taky,ale když já si nemůžu pomoct,ale pořád mám co píct...také mě to nutí...
        LENKA

Comment

Leni, máš ji krásnou. Že i z pepsi se dá péct, to čtu poprvé.
          Mám myslím podobný plech - konečně, tak už se třepu na ty hranaté dobroty.
          anina s.

Comment

Jani dělala jsem z coca coly,ale v receptu je psaná i pepsina-je krásně vláčná a čokoládovou polevu si dej dle tvé chuti,tahle je dobrá,ale musela jsem přidat dle oka mléko-byla hodně hustá!Moc zdravím!!!!
            LENKA

Comment

Leni, je výborná já přidala do těsta jěště rozinky .Dík za receptík!
              Lilie

Comment

Díky to jsem ráda!
                LENKA

Comment

Pracuji...
                X