Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ferrero rocher-na plech

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Ferrero rocher-na plech

2 hrnky hladké mouky
    1 hrnek cukru krupice
    1 vanilka
    3/4 hrnku oleje
    2 vejce
    1 prášek do pečiva
    kakao
    1 hrnek mléka
    Vše zamíchat a upéct na vymaz.vysyp.plechu

Krém-náplň
    1 tatra neslazená 9% uvařit den do předu
    200 g másla vyšlehat s 100 g nugety a postupně přilíévat tatru do toho 5 tatranek arašídových nastouhaných a 100g nesolených arašídů-nastrouhaných-vše zamíchat a dát na studený korpus.
    150 g arašídů nesolených nastrouhat na hrubo a dát na krém a to pocákat čokoládou!!!
    Arašídy jsem koupila v tescu 500g balení nesolené pražené tak jsem je jen postrouhala
    Attached Files
    LENKA

Leni, vypadá to moc dobře, ale proč vaříš neslazenou tatru den dopředu. Pokud tam není cukr tak to přece nekaramelizuje, co to udělá? Nějak nemám představu. Zhoustne to? Jinak to vypadá moc dobře, určitě to stojí za vyzkoušení.
    M A J K A 1

Comment

Mám receptík od kámošky tak mě to vysvětlovala ať se neleknu,že se vaří tatra neslazená-ono to trošku zhoustne a zkaramelizuje zezlátne,prostě to tak bylo v receptě,tak jsem to udělala-taky jsem se divila????Pak se do toho přidají ty tatranky,ořechy+máslo s nugetou tak je z toho taková hustá kaše není to klasik krém-jen jsem to takto dostala napsaný od kámošky,jedla jsem ho u ní a byl výbornej
      Last edited by lenka24; 31.05.2010, 13:55.
      LENKA

Comment

odpověď

Leni,mám taky nachystáno,že udělám,recept je z KNIHOVNIČKA RECEPTY č 5 ! Hezký den všem
        Eny

Comment

Taky mám Knihovničku,četla jsem to a Lenička ho tu dělá.Ty ořechy najemno a nebo nasekané???

Comment

Jaruško do toho krému jsem dala 100g namletých a nahoru posyp-tak 150g nasekaných
            LENKA

Comment

Už je rozkrojený a je moc dobrý-není to tak sladké a oříškové!
              Attached Files
              LENKA

Comment

Tak to nemá chybu,vypadá to mňamósně,při příležitosti vyzkouším,mňam.

Comment

odpověď

Jaruš,výborný,Lenka dala o 150g víc arašídů,já jen jak je v receptě 100 g ! Navíc jsem upečený plát potřela rybízovou marmeládou .
                  Eny

Comment

Eny já dala arašídů 100g do toho krému tak jak to je v receptu,ale dala jsem nahoru na posyp 150g arašídů sekaných tak celkem 250g
                    LENKA

Comment

A to neslazené mléko se vaří taky 2 hodiny??????

Comment

Jaruško taky vařila jsem ho tak a druhý den použila-bylo mě to taky divný,ale má to tak být!Dneska mě říkala kámoška o receptík jak to strášně chutnalo mužíčkovi tak mu to udělá!
                        LENKA

Comment

odpovím

Jaruš recept máš v KNIHOVNIČCE č.5,říkalas,že máš,je to výborné !
                          Eny

Comment

Eny a čím se ten recept liší s tímto?
                            LENKA

Comment

odpovím

Leni,jen je tam 100 g arašídů,půl do náplně a půl na posyp ! Tys dala víc,ale to není na závadu ! Hezké odpoledne
                              Eny

Comment

Pracuji...
                              X