Oznámení

Collapse
No announcement yet.

HRK HRK-třepací řezík

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• HRK HRK-třepací řezík

Těsto na velký plech:
    4 celá vejce
    20 dkg cukru
    1 vanilk.cukr
    1 dl oleje
    1 dl vlažné vody
    1/2 prášku do pečiva
    20 dkg polohrubé mouky
    Vyšlehat vejce s cukry do pěny,přidat olej vodu a mouku s práškem vše smíchat a péct na vymaz,vysyp.plechu-větším!!!!!

2 kompoty mandarinkové
    2 smetany na šlehání
    3 lžíce krupic.cukru
    2 pudinky Olé bez vaření vanilkové
    tyhle ingredience dát do nádoby s víkem a zatřepat až to zhoustne a dát na vychladlé těsto.Můžeme pocákat čoko polevou nebo dát nastrouhanou čokoládu!
    Attached Files
    LENKA

Leni, ty mi děláš chutě!!! Mňam hned bych si kus dala !!Ten musí být fakt dobrý, musím ho taky vyzkoušet, když ho tak chválíte.
    Hančí

Comment

Leni, je to skvělý recept, ale tady v receptech je už potřetí. Hned na první stránce ho tady dávala Ketka 1957 pod názvem Hrk Hrk buchta a na straně 3 ho dávala Jaruš, pod názvem Bleskový třepací dort. Ale nevadí, je to dobré na připomenutí. Ty pečeš skvěle a je super, že sem dáváš hned i fotky. To člověk pak dostane chutě!!!
      Last edited by petrulinka; 25.05.2010, 10:40.

Comment

Já vím,že už jsou i jiné recepty,ale podobné-někdo kulatý a já zase na větší plech jako řezík a mám ho i s korpusem
        LENKA

Comment

Lenko,pravě dělám řezík podle Tebe,až na to,že nemám mandarinky ale jahody.
          BEA

Comment

Beatko, taky jsem zkoušela s jahodama a je moc dobrý. Myslím, že by určitě byl dobrý třeba i s broskvema.

Comment

ja sem nesehnala ten puding bez vareniClick image for larger version

Name:	0590ed71b4_54876962_o2.gif
Views:	1
Size:	53.6 KB
ID:	142898

Comment

mají ho určitě a je moc dobrej!!!
                LENKA

Comment

meli ho rozprodanej a tak ja nevim mam udelat ten varenej a vychladit ho

Comment

to není ono-musí to být olé-však ho dostanou!!!!
                    LENKA

Comment

Dnes jsem narazila v obchodě na pudinky Olé kokosové, nezkoušeli jste to už někdo náhodou z toho kokosového? Dost mě to láká, myslím, že by to mohlo být dobré.

Comment

Jaruška ho už zkoušela a chválila, že je dobrý.
                        Věrka.

Comment

petrulinko Jaruška to říkala,že je výborný také ho chci koupit ještě jsem na něho nenarazila...
                          LENKA

Comment

Pracuji...
                          X