Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Drobenka-koláč s pudinkem a ovocem

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Drobenka-koláč s pudinkem a ovocem

Drobenka-koláč s pudinkem a ovocem
    600 g polohrubé mouky ,250 g krupičkového cukru ,1 Hera (250g tuku) ,1 vejce ,1 vanilkový cukr ,1 prášek do pečiva ,1 l mléka ,2 vanilkové pudinky ,2 lžíce cukru
    libovolné ovoce
    Z mléka, pudinků a 2 lžic cukru se uvaří klasický pudink. Z ostatních ingrediencí se užmoulá drobenka. Na plech poklademe 3/4 drobenky, na ni rozetřeme uvařený pudink (teplý), poklademe ovocem a přikryjeme zbytkem drobenky. Pečeme asi 30 - 40 minut podle trouby.Na obrázku je s rebarborou.
    Attached Files
    Jana H.

Re: Drobenka-koláč s pudinkem a ovocem

dobry den tak dneska jsem pekla ten vas kolac no je vyyyyyyyybornyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!opravdu jednoduchy a vyborny recept udelala jsem ho z mandarinkama musela jsem upect hned dva plechy protoze ten prvni se hned snedl tak dekuji za recept a preji hezky den Alena

Comment

Alenko, moc děkuji, já vím, že je dobrý, u nás taky chutná.
      Jana H.

Comment

Zítra už to peču, je to fakt moc lákavé .
        Iris

Comment

Tak to se mi líbí!Hledám,co dnes upeču a už mám vybráno.Diky Jani Jdu na to

Comment

Koláč je výborný!!!!!!!!! já ho dělala s borůvkami. Díky a zdravím.
            Iris

Comment

Taky musím napsat,že koláč je výborný a já ho dělala s jahodami.Příště ho udělám s kyselejším ovocem.Diky za recept.babi

Comment

Ja ho delala s mrazenymi brusinkami a rybizem a mnam. Znala jsem jen s tvarohem, byl taky dobry, ale tento mi chutnal vice. Diky. M.
                Marie z Moravy

Comment

Tak jo,zítra budu mít návštěvu a asi ho vyzkouším,bude s meruňkovým kompotem.Teda ale děvčata,má člověk vůbec šanci zhubnout,když mi děláte pořád takové chutě?
                  Ahojky VŠEM
                  Věrka

Comment

Už cítím tu nádhernou vůni
                    Věrko 2x -moje slova- zhubnout nelze, to bychom museli někam na jiné sgtránky a tam by se nám asi tak nelíbilo
                    V mrazáku mám jahody. Ale tento týden bude asi něco jiného, mamka má narozeniny, tak asi tiramisu, a ještě něco.
                    HankaP

Comment

Díky za úžasný recept. Je skvělý a hlavně rychlý, jak říká s oblibou Janina - Modrásek. A zvláš't, když zapojíte chlapa, který uvaří pudink, než vy uděláte drobenku. No, zní to dobře s tím zapojením chlapa, ale taky jen někdy. Ale dnes to zrovna vyšlo. Už ve foru Jaruška na mně " práskla", že jsme klábosily po telefonu, ale zapomněla dodat, že ona je jak ten had z ráje a dělá chudákovi človíčkovi chutě už jen přes telefon. No a tak mně nasměrovala na tento koláč - skvělé!!! Na plechu už zůstal jen kousek, fotit už není co a ty mé vybíravé děti, které jinak do jídla honím, na rozdíl od chlapa, si zítra poručily repete. Moc, moc, moc díky. Scarlet. Apropo: dělala jsem s rybízem - kyselkavý a skvělý - mňam!!! Scarlet

----------------------------------------------------------------------------

Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
                      Voltaire

Comment

Výborný recept-můžu jen potvrdit,také jseh ho už zkoušela s rebarborou a určitě ho zase udělám,dík za připomenutí!
                        LENKA

Comment

Holky, moc děkuji.
                          Jana H.

Comment

Jani dnes jsem ho dělala na větší plech s pudinkem,broskvemi a mezi to nugetu,je fakt výborný!!!!!
                            Attached Files
                            LENKA

Comment

Pracuji...
                            X