Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Obrácený jablečník

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Obrácený jablečník

    Těsto:
    5 vajec
    150 g pol.mouky
    150 g ml.cukru
    5 lžíc horké vody

    Náplň:
    900 g jablek nastrouhaných
    1 vanilkový cukr
    ml.skořice,citr.kůra

    Poleva:
    160 g ml.cukru
    200 g másla
    uvařený puding z 1/2 l.mléka a 2 vanilkových pudinků

    Postup:
    Na pečící papír na plech dáme nastrohané jablka,potom těsto.
    Pečeme na 160 asi 20 minut.
    Po vychladnutí,plech otočíme a odděláme opatrně pečící papír,takže mám jablka nahoře.
    Rozetřeme polevu a pocákáme čokoládou.


    Možná,že tu ten recept už je,ale já ho nenašla.

  • #2
    Takže jsem si našla v mých fotkách ten jablečník.Tak tady je
    Last edited by evica; 05.08.2010, 08:51.

    Comment


    • #3
      Evi, taky ho dělám, jen nahoru dávám karamelový krém, ten klasický, jak se vaří kond. mléko ve vodě, a pak se to smíchá s máslem. Je to hodně dobrý moučník.

      Comment


      • #4
        Petrulinka,to může být ještě lepší

        Comment


        • #5
          Evo zkusím to, ale až v pátek,přijedou děcka a jablečné máme rádi.
          Prima recept! Zkusím to i s karamelovým krémem,jak píše Petrulinka.
          Maruna

          Comment


          • #6
            Evi a Maruško, s tím karamelovým krémem je to opravdu vynikající. Však vyzkoušejte a pak můžete poreferovat, jak vám chutnalo.

            Comment

            Pracuji...
            X