Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Mandarinkové lehké řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Mandarinkové lehké řezy

5vajec, 15dkg moučk.cukru a 18 dkg polohr. mouky ušleháme do bíla, přidáme trochu prášku do pečiva (tak větší půku) a špetičku soli - upečeme. Mezitím si nachystáme 2 modré 30%!!!! šlehačky, 2 malé konzervy mandarinek vč. šťávy a 2 ks OLÉ pudingy vanilkové ZA STUDENA - to vše dáme do jedné mísy s víkem a protřepeme tak dlouho,dokud se suroviny nespojí a neztuhnou (je to chvilka). Vychladlý piškot namažeme marmeládou a na to navrstvíme připravenou hmotu, vrch posypeme Grankem nebo nastrouháme čokoládu - je to lehké a velice osvěžující, vždy se po tom jen zapráší. Dobrou chuť. P.S. mandarinky než vložím do mísy tak ještě nasekám na menší kousky, je to lepší

dobry den zdravim do Bolatic!!! pochazim taky z Bolatic ale bydlim ted v nemecku hledala jsem dneska nejaky recept z mandarinek tak ho zitra upecu jenom jsem se chtela zeptat ten pudink se nevari ?jenom ten prasek se smicha z tema mandarinkama ?zdravi Alena

Comment

Aleno W.
      to musíš mít ten pudink BEZ VAŘENÍ
      Gábina

Comment

aha ale to ja nevim jestli tady takovy sezenu bez vareni jeste jsem nikdy ho nepouzivala ale diky moc za odpoved zdravim a hezky vecer

Comment

Ahoj Aleno, jsem ráda,že jsem našla tak daleko nějakou rodačku. Určitě to existuje i u vás - puding BEZ vaření, já ho tu taky neznala, ale nejdříve jsem to kupovala v Globusu a teď je to normálně i u nás, tak snad to seženeš. Ale zákusek je fakt super a není moc sladký, je osvěžující a vždycky se hned zlikviduje....tak jsem zvědavá,jestli se Ti to podaří koupit a napiš,jak si uspěla.

Comment

dobry den no ja se dneska tady podivam do obchodu jestli ten pudink sezenu a kdyz ne tak napisu mamce at mi to tam koupi a priveze ona tady totiz prijede na prijmani od vnucky nevim jestli znate Ruzenu Navratovou tak hezky den zdravi Alena

Comment

Ahojky Alenko,od dr.Oetkara,ten pudink bez vaření určitě k mání v Německu je !!!Vždyť on s ním vlastně přišel na trh, snad jako jeden z prvních.Tak držím palečky a sháněj!!
              Hančí

Comment

Alenko,ale musí to být jedině ten Olé! od Otkera,jiný ti to neudělá.
                Daňulko,já mám tento recept jako Bleskový třepací dort a nebo je to jako HRK HRK buchta a ta je s ananasem místo mandarinek.Teď jsme to tu dělaly hodně,je to moc šikovný recept a hned hotový.Jenom že já už ho mám asi 2 roky,ale pořád jsem tomu nevěřila,ale opravdu paráda.

Comment

ahoj holky moc vam dekuji za rady porad mi to ale nevychazi zajit do obchodu ale urcite se podivam na toho dr.oetkera a pak napisu jak se to povedlo tak hezky vecer zdravi Alena

Comment

ahoj tak dneska jsem byla ve dvou obchodech a ten pudink jsem nesehnala tak se budu muset podivat do nejakeho vetsiho obchodu je tady Real tak se tam mrknu tak zatim ahoj

Comment

Já jsem tento dort dělala podle Jarušky, má ho tady pod názvem Bleskový třepací dort. Nejdříve jsem tomu moc nevěřila, ale minulý týden jsem vyzkoušela, jen místo jedné konzervy mandarinek jsem dala jahody a bylo to výtečné. Jenže můj muž má spíše rád čokoládové věci, takže když to budu dělat příště, tak manželovi upeču sachr dort.

Comment

ahoj tak ted jsem prijela z obchodu no bylo tam tolik druhu ze jsem nevedela ktery mam koupit tak jsem koupila 3druhy na jednom je napsano paradies creme , na druhem pudingcreme vanilkova prichut , a na tom tretim galetta creme pudink ,no bylo tam jeste toho vic no ale je na nich napsano ze se maji delat za studena ze studenym mlekem no tak ted mi prosim poradte at to muzu zitra uz konecne upect dekuji moc zdravi Alena

Comment

Alenko musí to být jedině Pudink za studena OLÉ od Dr.Oetkera! Mají buď vanilkový a nebo čokoládový. S jiným to prý nepůjde.Mají ho v Kauflandu,Intersparu,možná asi všude ho mají mezi pudinky.Tak být tebou s jiným to nezkouším,protože není záruka že se to povede,ale s tímto Olé jsem to dělala a je to OK.

Comment

Původně odeslal petrulinka Zobrazit příspěvek
                            Já jsem tento dort dělala podle Jarušky, má ho tady pod názvem Bleskový třepací dort. Nejdříve jsem tomu moc nevěřila, ale minulý týden jsem vyzkoušela, jen místo jedné konzervy mandarinek jsem dala jahody a bylo to výtečné. Jenže můj muž má spíše rád čokoládové věci, takže když to budu dělat příště, tak manželovi upeču sachr dort.
                            Petrulinko,vždyť mají ten pudink i čokoládový,tak kup ten pro muže.

Comment

no takze jsem se rozhodla ze nejaky ten pudink vyzkousim a pak napisu jak se mi poved dneska uz mi to nevyslo ale zitra urcite ho upecu uz mam vsechno pripraveno na peceni tak mi drzte palecky ahojky

Comment

Pracuji...
                              X