Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Závin z pekárny

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Závin z pekárny

    150ml mléka
    30g cukru
    špetka soli
    70ml oleje
    1lžička sušeného droždí,může být i čerstvé
    300g pol.mouky

    Kdo má pekárnu,tak nechá umíchat těsto na program těsto.Po nakynutí vyválet na délku nádoby do pekárny a naplnit jablkama,nebo něčím jiným, smotat,dát zpět do pekárny a dát program pečení..


    Já jsem dělala těsto z dvojité dávky,a udělala klasické záviny,upekla v troubě.
    Tento recept je opět z Dámy.
    S těstem se dobře pracuje
    Last edited by evica; 05.08.2010, 08:51.

  • #2
    Evico,ale to by byl samý okraj:Sice muž to rád,ale lepší je to asi v troubě,ne?

    Comment


    • #3
      Mě se taky zdá lepší z trouby,z pekárny je to takový mini závin,ale taky se dá.

      Comment

      Pracuji...
      X