Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kremrole

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kremrole

    Kremrole
    20 dkg moukky hladké
    3 lžíce mléka
    2 lžíce šlehačky
    5 žloutků
    1 lžička octa a špetka soli
    zpracujeme těsto až pšouká
    20dkg mouky hladké
    1 kostka másla
    1 lžíce šlehačky
    zpracováváme válečkem a mesmí lepit
    obě těsta prokládáme aspon5x po 2 hodinách a uchováváme v chladu
    a normálně tvarujeme kremrole moc pěkně se s těstem dělá a bílky stačí na
    1 bílek 7 dkg cukru a šlehat v páře
    Attached Files
    Last edited by pavmar; 20.12.2009, 10:46.
    MARIE

  • #2
    Zdravím Vás,
    vypadají moc dobře na té fotce,a chtěla bych je zkusit,jen nevím,co to znamená,když se obě těsta prokládají...
    Lenka

    Comment


    • #3
      Ahoj, celý postup je tady http://ekucharka.net/listove-testo-video/
      Iva4

      Comment


      • #4
        Jééé,díky moc já je včera dělala podle receptu,kde se dává 40 dkg hladké mouky, 1 Hera,2 žloutky,špetka soli a 1 šlehačka.Ale byly nějaké tvrdé,tak nevím,jestli jsem něco udělala špatně,nebo se to má několik dní nechat odležet...
        Každopádně ještě jednou díky
        Lenka

        Comment

        Pracuji...
        X