Oznámení

Collapse
No announcement yet.

3 BIT řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• 3 BIT řezy

3 Bit:
    1 vejce, 100 g ml. cukru, 1 dl oleje, 1/4 l mléka, 2 lžičky kakaa, 1 prášek do pečiva, 300 g hl. mouky. Vymícháme těsto, vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Potřeme pudinkovou náplní ( uvaříme pudink ze 3 vanilk. pudinků, 1/2 l mléka a 2 vanilk.cukrů, necháme vychladnout a zamícháme do utřeného másla a osladíme dle chuti,ne moc. Poklademe sušenkami Be-Be, na ně natřeme karamelový krém (Salko uvaříme v plechovce den předem. Vyšleháme 1 máslo a vmícháme asi půlku vychladlého Salka,které jsme vařili 2 hodiny ve vodě, nebo uvaříme karamelový pudink.
    Hotový řez na povrchu pocákáme čokoládou.
    Last edited by Jaruš; 23.10.2009, 18:21.

Jaruš děkuji za recept,nemám ale to salko,tak příště
    Ale určitě je to dobrota

Comment

Už jsem jej jedla a je výbornej. Dík za připomenutí.
      Renata

Comment

Jaruško už jsem je dělala,jsou výborné, jsem si taky salko uvařila den dopředu!Výborný!
        Attached Files
        Last edited by lenka24; 23.10.2009, 19:53.
        LENKA

Comment

Ahoj, taky tuhle dobrotu znám. Jen jsem ji ještě "upgrejdovala", korpus a bebe sušenky pocákám kávou s rumem a místo čokolády udělám polevu z Míša řezů.
          Hanka

Comment

Evico,nemusíš mít Salko,já uvařila karamelový pudink a utřela s máslem a byl to výborný krém taky.

Comment

Jaruš vypadají moc dobře,jestli jsem dobře pochopila smíchají se všechny ingredience dohromady,nic se netře a pod.a s těma BE-BE to nemá chybu.Píšu si recept,díky.
              Leni moc pěkná fotečkapro inspiraci jsi moc šikovná,já pak neodolám nezkusit...
              Radka

Comment

Radko já vždy začnu vejcem s cukrem,tuk,mouku,tak jak se to zašlehává postupně.

Comment

Také když nemám uvařené salko tak dávám karamelový pudink jako Jaruš a je to dobrota.
                  ZDENKA

Comment

Jaruško

o víkendu jsem vyzkoušela a jsou vynikající. Jen se po nich zaprášilo. Děkuji za receptík

Comment

Jsem ráda,že chutnalo a povedlo se.Jsou takové svátečnější,ale co je dneska laciné,že?

Comment

Tyto budu dělat teď v pátek. Salko jsem si uvařila už dnes. Napíšu jak chutnalo.
                        Mirka

Comment

Mirko ať se podaří,budeš pochválená,je to moc dobré.Napiš jak chutnalo.

Comment

Pracuji...
                          X