Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dvoubarevná hrnková buchta s jablky a pudinkem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Dvoubarevná hrnková buchta s jablky a pudinkem

    Dvoubarevná hrnková buchta s jablky a pudinkem

    1 hrnek mléka 250 ml
    3 vejce
    1/2 hrnku rozpuštěné Hery nebo oleje
    1 hrnek cukru-vše vyšleháme
    2,5 hrnku polohrubé mouky a 1 prášek do pečiva
    do druhé poloviny těsta 3 lžíce kakaa
    Pudink - 1 l mléka a 3 vanilkové pudinky a cukr dle chuti

    Postup:
    Ušleháme těsto a na vymaštěný plech a vysypaný kokosem naliju polovinu těsta
    potom pokryji 1,5 kg na hrubo strouhanými jablky a posypu skořicovým cukrem/2ks/.Na jablka naliju vychladlý pudink.Potom naliji druhou polovinu těsta do
    které jsem dala 3 lžíce kakaa.Těsto se může prohodit,dolů bílé a nahoru hnědé jak je v receptu.Já to mám prohozené.Pokud je hodně husté,přidáme trochu mléka.
    Pečeme v předehřáté troubě asi 30 - 40 minut na 170.
    Attached Files
    Last edited by Jaruš; 19.04.2015, 13:07.

  • #2
    [QUOTE=Jaruš;41593]Dvoubarevná hrnková buchta s jablky a pudinkem


    Postup:
    Ušleháme těsto a na vymaštěný plech a vysypaný kokosem naliju polovinu těsta
    potom pokryji 105 kg na hrubo strouhanými jablky

    Jaruš, a tos je koupila v Kaufu?
    No, mně by se s tímto množstvím tahat nechtělo...
    Až se ti bude chtít, prosím, uprav, protože to vypadá báječně a jednoduše !
    Dík, nezlob se za vtípek a papa.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Jaruš a to tvrdíš,že nepiješ. S tím množstvím jablíček jsi to trochu přehnala.
      ZDENKA

      Comment


      • #4
        Teda Jaruš ty řádíš Představila sem si tu kopici (105 kg) jablek a zcela sem se odbourala! Tedˇpřed spaním -asi dlouho neusnu. To jste s mužem museli okrajovat celý den ne??
        Nezlob se, ale přišlo mi to hodně vtipný! To muselo na srazu padnout štamprdliček!
        Papa EMKA

        Comment


        • #5
          Jarus dekuji za tvuj preklep
          Ja dostalatakovyzachvat smichu, ze jsem se mohla pocurat.
          A smich je zdravy - takze jeste jednou dik
          Last edited by Uli; 22.09.2009, 14:49. Reason: Preklep :)

          Comment


          • #6
            Ale holky, měla je připravená k pálení, ale pak je dala na koláč.
            Jana H.

            Comment


            • #7
              Holky co máte pořád,kde vidíte nějakých 105 kg,asi musíte k očnímu,přece nemám žádný maxi plech.Vždyť jste to jedly a nic neříkaly.Příště se pořádně podívejte.
              Jednou jsem zase dala do receptu 23 stroužků česneku místo 2-3.No a taky to bylo dobrý,ne?Chybička se vloudila a jak potěší,co?
              Last edited by Jaruš; 22.09.2009, 19:58.

              Comment


              • #8
                Zítra budu péct podle Tebe Jaruško, tak jsem zvědavá jak bude chutnat. Mám to péct na větším plechu?
                Mirka

                Comment


                • #9
                  Mirko normální plech ten větší a hluboký.

                  Comment


                  • #10
                    Jaruško, včera jsem buchtu pekla, opravdu senzace! Žádná suchotina, opravdu moc dobré, díky.
                    Alena V.

                    Comment


                    • #11
                      Jaruško

                      Jen se chci zeptat, musí ten pudink být studený?

                      Comment


                      • #12
                        Petru, přečti si ještě jednou ten recept, Jaruška tam píše, vychladlý.
                        Věrka.

                        Comment


                        • #13
                          AlenkoV vítám tě mezi nás.Jsem ráda,že chutnalo,mě to taky připadá vláčné a kde je pudink není co dodat.Tak jsem potěšena.

                          Comment


                          • #14
                            Jaruško, buchtu jsem udělala na velký plech s vysokým okrajem. Všem moc chutnala, mužovi jsme schovala dva kousky na dnes do práce ke kafi. Recept jsem už opsala i pro moji mamku.
                            Mirka

                            Comment


                            • #15
                              No to mě těší a já přitom ten recept už mám tak dlouho a vyzkoušela jsem ho až na náš sraz.

                              Comment

                              Pracuji...
                              X