Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nebe v hubě - medové

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Ahoj Jindro,taky nám to moc chutnalo a ta marmeláda by tam taky šla. To má mužík dobrý nápad.

Comment

Nebe v hubě

Prosím pomozte.Včera jsem si konečně upekla placky, dnes udělala krém a namazala,jenže když jsem chtěla dát tu placku s oříšky na tu první,začala se mi lámat i když jsem to dělala opatrně.Díky za radu.Ilona

Comment

Ilonko, nemám zkušenosti, ale si myslím, že se to má plnit po vychladnutí. Mě se to nestalo a to jsem tu vrchní placku s oříšky otočila a namazala to tou marmeládou. Měla jsem jí také dost upečenou. A tu spodní jsem nechala na tom plechu. Nejsem taková zdatná kuchařka, no já bych to Tebou nevzdávala. Ono se to opravdu sní je to moc dobré i dcera, která nemusí ořechy si to moc pochvalovala. Ještě dala jsi tam všechno? To je jenom otázka? Důležitá jsou vajíčka!! Tak ahojky

Comment

Nebe v hubě

Napadlo mě nakrájet si tu vrchní placku a pak ji tam naskládat.Jenže mi to napadlo když už byla kalamita hotová.Ale nevadilo,naskládala jsem tam ty kousky jako mozaiku a bylo.Dnes už všichni moc chválili.Moc děkuji Ilona

Comment

Jindro já to válím taky na vystřižený peč.papír.Placky upéct do růžova nebo moc ztvrdnou.Ta marmeláda je dobrý nápad.
            MARUŠKA

Comment

Pracuji...
            X