Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ananasový řez

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Ananasový řez

Ananasový řez - velice rychlé a výborné

1konzerva ananasu cca 820 g - vše i se štávou rozmixovat
    1/4 l hrnek pomletých ořechů
    2 hrnky pol. mouky
    1 hrnek mletého cukru
    2 celá vejce
    1 prášek do pečiva

vejce s cukrem trošku ušlehat a pak přidat všechny ostatní ingredience,zamíchat a nalít na plech,péct pozvolna cca na 180 st.

Na vychladlý piškot dát polevu:

2 pomazánková másla bez chuti
    3 polévkové lžíce ml. cukru
    3 pol. lžíce rumu
    zamýchat a potřít tím ten piškot,který si můžete předem i prokapat rumem, jak kdo to má rád,ale nemusí být.
    Na tu polevu nastrouhat čokoládu nebo ořechy,může být i granko.

Je to vynikající,vláčné a rychlé
    Ahojky VŠEM
    Věrka

Věruško,vypadá to rychlé a dobré,ale bojím se jestli ten spodek není moc vlhký a tuhý,napiš mi ty jsi to jedla.Díky

Comment

Věruško, ten já taky dělám, jen místo pomazánkového másla dávám tvraoh se zakysankou, dávala jsem ho do receptů pod názvem tvarohová pohádka. jinak úplně stejný postup a je to opravdu moc výborné, vid. ten ananas v tom těstě je super a vůbec, je to nej moučník u nás doma. holky, vyzkoušejte ... zdravím, s pomazánkovým máslem co nejdřív zkusím. Díky
      Iris

Comment

Tak odpovídám na dotaz Jarušky,není vlhký,je to vynikající,lehké a vláčné.
        Iris,ono asi těch podob bude trochu víc,moje známá z chaty ho taky peče téměř to samé těsto,nahoru zase dává 3 lučiny s pom.máslem,takže těch obměn je vícero,je si to potřeba vyzkoušet,ale se zakysanou smetanou to taky může být mňamka.
        Tak děvčata vyzkoušejte,je to fakt výborné.
        Ahojky VŠEM
        Věrka

Comment

Ahoj všem, taky tuto buchtu peču, ale ještě tam dávám asi 1 1/2 hrnku jemně strouhané mrkve a nahoru dávám 1 tvaroh s 1 šlehačkou. Musím potvrdit, opravdu vynikající.

Comment

Tenhle receptík už jsem někde potkala.Jen jsem ještě nedělala,že nevím jak chutná...Podle popisu je určitě moc dobrý,jak budu moct tak se na něj vrhnu.
            Jaruš ty už jsi jej pekla???
            Last edited by jesterka; 19.10.2009, 17:41.
            Radka

Comment

Radko já to ještě nepekla,ale je to přesně ten korpus jako u řezu Orgasmus,akorát Věrka123 tam píše rozpustit na plotně s 2 lžičkama pudinku,tak že ten korpus je všude stejný,ale krém pokaždé jiný.Ale prášku je všude polovina a tady je celý.

Comment

Věrko tak se chystám na tento řezík,určitě bude výbornej jako eskymo,ještě jednou díky za receptík-klukům moc chutnalo!!!
                LENKA

Comment

Já ho mám zase se zavařenejma merunkama do toho těsta.Je vynikající
                  MARUŠKA

Comment

Věrko moc dobrej,díky!
                    Attached Files
                    LENKA

Comment

Click image for larger version

Name:	řez ananas.jpg
Views:	1
Size:	138.7 KB
ID:	142678Click image for larger version

Name:	ananas.jpg
Views:	1
Size:	144.2 KB
ID:	142677Věrko, měla jsem na podobný řez recept od švagrové, který jsem včera nenašla. Tak jsem hledala, klikla na tvůj a super. Ořechy jsem do těsta nedala až posyp lískovými nahoru, střídala jsem se zbytkem mletých mandlí. Dělala jsem na velký plech , tak jsem se bála, že mi nevyskočil, ale je to dobrůtka. Díky.
                      ZDENY
                      Last edited by ZDENY; 03.03.2011, 03:09.
                      ZDENY

Comment

Pracuji...
                      X