Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Margot řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Margot řezy

Těsto: 300g polohrubé mouky
    3 vejce
    150g cukr písek
    1dcl oleje
    2dcl mléka
    1 prášek do pečiva

Pudinková náplň: 0,5 l mléka
    1 čokololádový pudink
    2 lžíce cukru
    1 lžíce kakaa

Poleva: 2 zakysané smetany - 400g, 1 vanilkový cukr, 1 100g Margotka

Žloutky s cukrem ušleháme do pěny a postupně zašleháme olej, mouku s prdopečem. /Když je třeba, zředíme mlékem /a nakonec vmícháme sníh z bílků.
    Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem a rovnoměrně rozprostřeme. Na povrch/ještě nepečeného/ nalijeme cik cak / z výšky, aby pěkně protekl/ teplý pudink a pečeme v předehřáté troubě asi 30 min.
    Ještě na teplé řezy rozetřeme zakysanku s vanilkovým cukrem a nastouháme čokoládu Margot /před strouháním dejte na chvilku na mrazák/
    Řezy necháme v chladničce do druhého dne rozležet. Recept mám od kamarádky a nám chutná, je takový lehčí.
    Last edited by mima63; 25.08.2009, 13:22.
    zuzka

Tak to vypadá moc dobře, určitě jako daší vyzkouším, s tím pudinkem koluje hodně obměn, všechny jsou dobré. Už jsem dělala i s polevou od Jaruš, ale dala jsem zakysanky dvě a bylo taky výborný. Dík za recept.
    Renata

Comment

Mimo tak těsto je úplně stejný,jen se liší náplň 3 lžíce cukru,místo 2 a nugátový pudink,ale dala jsem kakaový!A ještě poleva 500 ml zakysanky,2 vanilk.cukry a 2 Margot,to je vše,tak je to skoro stejný!!
      LENKA

Comment

Pracuji...
      X