Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Apple crumble(Jablkovy kolac bez testa)

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Apple crumble(Jablkovy kolac bez testa)

450 g nakrajenych a predvarenych jablek
    50 g cukru(krystal)
    75 g hrube mouky
    75 g ovesnych vlocek
    75 g hnedeho cukru(muzeme ho nahradit bily krystal)
    75 g masla,nebo margarinu

Jablka predvarime s bilim cukrem, nakrajene na vetsi kostky,ja je dam na maslo a jen sparim az jsou do polomeka...
    Dame jablka na vymazany maslem pekac.
    Smichame mouku,ovesne vlocky,cukr a maslo do posypky
    Posypku huste posypem na jablka ja pridavam i rozinky a spousty skorice a dame do predehrate trouby na 180 stupnu a peceme 30-40 minut az do zlatova.Podavame s horkym vanilkovym pudinkem,nebo smetanou.

Muzeme dat jakekoliv ovoce mame doma,nebo mame radi(broskve,ostruziny,maliny,jahody,hrusky...)i smichane je to dobre...Kazdopadne horky husty vanilkovy puding!!!Polijeme na kolac.

Určitě vyzkouším, zase něco jiného, a ten pudig. Pak, že v Anglii neumí vařit.
    Renata

Comment

oni umi varit recepty maji dobre jen jsou lenivi,oni vicemene kupuji jiz hotove jidla,ale muj manzel vari jeho maminka ho ucila varit cely zivot...

Comment

Moje maminka měla kamarádku, ta se vdala do Ang. po válce a vždy, když přijela na návštěvu, dlabala, co mohla, její muž naše jídla nechtěl a ona zase jejich, tak si vařil každý sám. Její muž byl ze Skotska, bohužel už ani jeden není.
        Renata

Comment

Tak to muj pritel miluje Ceskou kuchyni a ja miluji jejich,ono totiz zalezi jak se to uvari a upece.Muj pritel vari perfektne...Ve skotsku maji jinou kuchyni,nez tady v UK..A vy jste zkusila uz nejake Anglicke jidlo?

Comment

Můžeš mi Věruš klidně tykat, dělala jsem jednou podle receptu té paní, nepamatuji si jméno, ale nějaké Pí, přišlo tam mleté maso, hrášek, mrkev, červené víno, sýr atd., chutnalo to dobře. Ještě skopové s mátovou omáčkou a to muži moc nechutnalo, jinak má skopové rád. Jen posílej recepty, je to zase jiná kuchyň a každý si něco vybere.
            Renata

Comment

Pracuji...
            X