Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Řezík z be be

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Řezík z be be

Je to receptík na velkej hlubokej plech
    Těsto:2 celá vejce
    100 g cukru moučky
    150 ml mléka
    100 ml oleje
    300 g hladké mouky+1 prášek do pečiva
    2 lžíce kakaa
    To vše smíchat a upéct tak na 17O 30-40minut,dle vlastní zkušenosti s pečením.
    Náplň:2 vanilkové pudinky uvařit v 0,5l mléka+5 lžíc cukru+1 vanilk.cukr
    po vychladnutí smíchat s 150g másla ,přidala jsem trošku rumu-rumové tresti
    Až je vyšlehané potřít tímto upečené těsto a naskládat be be sušenky-necelé 2 balíčky,ty obyč.obdélníkové světlé!
    Uvaříme SALKO v plechovce ve vodě tak 2 hodiny a až úplně vychladne zamíchat do toho 200 g Hery a trošku instnt.kávy-dle chuti!!!Dát na be be sušenky a pocákat čoko polevou-krájet druhý den ,musí to být zaležené v ledničce nebo chladné spížce!!!
    Je to výborný!!!
    Attached Files
    Last edited by lenka24; 21.01.2011, 15:51.
    LENKA

ještě jsem ho nakrájela na menší obdélníčky.
    Attached Files
    LENKA

Comment

Vypadá moc pěkně a s tím karamelem, to musí být dobrý, já mám karamel ráda.
      Věrka.

Comment

Plech vysokej 30 na 40cm Zdravím z Brna k Tišnovu!!!!
        LENKA

Comment

Tak zítra udělám, potřebuju rychlovku na sobotní doslavu ńarozenin muže. Vypadá to moc dobře.
          Renata

Comment

Akorát to salko je potřeba uvařit den dopředu!!!!!!!!A nechala jsem to uležet do druhého dne v ledničce!
            LENKA

Comment

Leni, salko mám vždy v zásobě, vařím v tlakáči, tak 3/4 hodinku a vypnu. Poprvé jsem měla strach, aby nebouchlo, ale vpohodě. Aspoň se to nevaří tak dlouho a je pěkně karamelové. Budu dělat zítra odpoledne a hosti přijdou až v sobotu navečer. Už se těším, bude to dobrota.
              Renata

Comment

Dobrý večer,dělám tento zákusek podobně,akorát uvařím v 1 litru mléka 3 pudingy bez másla,A na be-be oplatky dám čokoládovou polevu a pak zdobím šlehačkou.je opravdu dobrý.Darina

Comment

Taky dobrý,kdo nemá rád moc máslové krémy,tak paráda!!!
                  LENKA

Comment

Je opravdu moc dobrý, ale já už jsem si ho odsud opisovala pod názvem "3BIT ŘEZY"

Comment

Leni, řezík měl velký úspěch, dobrý nápad, pocákat čokoládou a ne potáhnou celé. Budu to tak dělat i na jiné řezy, pokavad to náplň dovolí. Někdy mi ty čoko polevy vadí a takto je to chutnější a i to hezky vypadá.
                      Petulinko, to je možné, je spousta receptů stejných a pod jiným názvem. Člověk si to nepamatuje. Mne to zaujalo a nemusela jsem nic jiného hledat. Já takto, s krémem, peču většinou jen na oslavy. Naši to jinak moc nechtějí.
                      Renata

Comment

Renčo jsem moc ráda,že chutnal a to cákání používám častěji než polevu po celém řezíku,líp se mi to krájí a skvěle to vypadá-ráda se vyblbnu cákancama...já tento receptík mám pod tímto názvem a moc nám chutná,nevím jak se "správně jmenuje"moc pozdravů i Petrulince!!!
                        LENKA

Comment

Pracuji...
                        X