Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Řezík z be be

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Řezík z be be

    Je to receptík na velkej hlubokej plech
    Těsto:2 celá vejce
    100 g cukru moučky
    150 ml mléka
    100 ml oleje
    300 g hladké mouky+1 prášek do pečiva
    2 lžíce kakaa
    To vše smíchat a upéct tak na 17O 30-40minut,dle vlastní zkušenosti s pečením.
    Náplň:2 vanilkové pudinky uvařit v 0,5l mléka+5 lžíc cukru+1 vanilk.cukr
    po vychladnutí smíchat s 150g másla ,přidala jsem trošku rumu-rumové tresti
    Až je vyšlehané potřít tímto upečené těsto a naskládat be be sušenky-necelé 2 balíčky,ty obyč.obdélníkové světlé!
    Uvaříme SALKO v plechovce ve vodě tak 2 hodiny a až úplně vychladne zamíchat do toho 200 g Hery a trošku instnt.kávy-dle chuti!!!Dát na be be sušenky a pocákat čoko polevou-krájet druhý den ,musí to být zaležené v ledničce nebo chladné spížce!!!
    Je to výborný!!!
    Attached Files
    Last edited by lenka24; 21.01.2011, 15:51.
    LENKA

  • #2
    ještě jsem ho nakrájela na menší obdélníčky.
    Attached Files
    LENKA

    Comment


    • #3
      Vypadá moc pěkně a s tím karamelem, to musí být dobrý, já mám karamel ráda.
      Věrka.

      Comment


      • #4
        Plech vysokej 30 na 40cm Zdravím z Brna k Tišnovu!!!!
        LENKA

        Comment


        • #5
          Tak zítra udělám, potřebuju rychlovku na sobotní doslavu ńarozenin muže. Vypadá to moc dobře.
          Renata

          Comment


          • #6
            Akorát to salko je potřeba uvařit den dopředu!!!!!!!!A nechala jsem to uležet do druhého dne v ledničce!
            LENKA

            Comment


            • #7
              Leni, salko mám vždy v zásobě, vařím v tlakáči, tak 3/4 hodinku a vypnu. Poprvé jsem měla strach, aby nebouchlo, ale vpohodě. Aspoň se to nevaří tak dlouho a je pěkně karamelové. Budu dělat zítra odpoledne a hosti přijdou až v sobotu navečer. Už se těším, bude to dobrota.
              Renata

              Comment


              • #8
                Dobrý večer,dělám tento zákusek podobně,akorát uvařím v 1 litru mléka 3 pudingy bez másla,A na be-be oplatky dám čokoládovou polevu a pak zdobím šlehačkou.je opravdu dobrý.Darina

                Comment


                • #9
                  Taky dobrý,kdo nemá rád moc máslové krémy,tak paráda!!!
                  LENKA

                  Comment


                  • #10
                    Je opravdu moc dobrý, ale já už jsem si ho odsud opisovala pod názvem "3BIT ŘEZY"

                    Comment


                    • #11
                      Leni, řezík měl velký úspěch, dobrý nápad, pocákat čokoládou a ne potáhnou celé. Budu to tak dělat i na jiné řezy, pokavad to náplň dovolí. Někdy mi ty čoko polevy vadí a takto je to chutnější a i to hezky vypadá.
                      Petulinko, to je možné, je spousta receptů stejných a pod jiným názvem. Člověk si to nepamatuje. Mne to zaujalo a nemusela jsem nic jiného hledat. Já takto, s krémem, peču většinou jen na oslavy. Naši to jinak moc nechtějí.
                      Renata

                      Comment


                      • #12
                        Renčo jsem moc ráda,že chutnal a to cákání používám častěji než polevu po celém řezíku,líp se mi to krájí a skvěle to vypadá-ráda se vyblbnu cákancama...já tento receptík mám pod tímto názvem a moc nám chutná,nevím jak se "správně jmenuje"moc pozdravů i Petrulince!!!
                        LENKA

                        Comment

                        Pracuji...
                        X