Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Buchta (řezy) z přesnídávek- recept ze stránek Vaření.cz

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Buchta (řezy) z přesnídávek- recept ze stránek Vaření.cz

    Ingredience:
    1 vanilkový cukr, 3 skleničky dětské přesnídávky (jakékoli), 1 lžička jedlé sody, 2dl oleje, 300g moučkového cukru, 400g polohrubé mouky, 3 vejce - vše smícháme dohromady. Já jsem ještě přidala strouhané ořechy a strouhanou čokoládu na vaření. (smíchaného bylo asi 5 lžic).
    Vše nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný střední plech a upečeme.
    Zchladlý moučník ozdobíme čokoládovou polevou, nakrájíme a podáváme (já jsem ještě povrch zasypala směsí strouhaných ořechů a čokolády).
    Tento recept zvládnou s přehledem i začínající kuchařinky.
    Je to moučník vláčnýa opravdu dobrý. Dobrou chuť!
    Ketka 1957

  • #2
    Vše nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný střední plech a upečeme.
    Tento recept zvládnou s přehledem i začínající kuchařinky.
    Je to moučník vláčnýa opravdu dobrý. Dobrou chuť![/QUOTE]
    Ketko1957, moc zajímavý recept !
    Nejsem sice začátečník, ale napiš prosím, na kolik stupňů a minut jsi to TY PEKLA.
    Dík předem za odpověď.Pa.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Jani peču to na 170°C do zrůžovění a potom můžeš zkusit špejlí. Já na to vždycky sáhnu prstem a tak nějak poznám že už to je. Možná tak do 3/4 hodiny je to hotovo.
      Ketka 1957

      Comment


      • #4
        Ketko, jsi hodná, žes reagovala, dík za radu, tak to nedám na 250 st. ( pokus o vtip ).
        Pa.
        anina s.

        Comment


        • #5
          Ketko to určitě vyzkouším u nás mají " mokrý" buchty rádi

          Comment


          • #6
            Jani 250°C - tak to teda ani nezkoušej
            Ketka 1957

            Comment


            • #7


              LeniG, promiň, já ho musela ZKOPÍROVAT, je modrý, holky mě znaj´.
              Ketko, fajn, žes pochopila vtip. Proto prosím o stupně a čas, aby někdo fakt nedal 250, nikdy nevíš, jak je někdo zkušený ohledně trouby a pečení.........

              Ještě jednou dík za info.
              anina s.

              Comment

              Pracuji...
              X