Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tvarohová bublanina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Tvarohová bublanina

    Tvarohová bublanina

    5 vajec
    250 g moučkového cukru
    250 g měkkého tvarohu
    100 ml oleje
    250 g polohrubé mouky
    1 prášek do pečiva
    1 vanil. cukr
    ovoce

    Žloutky dobře utřeme s moučkovým cukrem. Přidáme tvaroh a olej. Potom mouku s práškem do pečiva. Naposled vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech . Poklademe ovocem a pečem do růžova.
    Last edited by Renata; 14.07.2009, 13:43. Reason: oprava
    Renata

  • #2
    Renči určitě vyzkouším,jaký používáš plech-rozměr?Díky
    LENKA

    Comment


    • #3
      Leni teď jsem jej musela změřit, 39 na 30 cm, je to ten starý, klasický, vysoký a smaltovaný jak byli dříve, já mám štěstí, že mi pasuje do nové trouby
      Renata

      Comment


      • #4
        Rendi díky za změření,já se teda naotravuju!Díky moc!
        LENKA

        Comment


        • #5
          Leni to je přeci maličkost, vyzkoušej je dobrá, ale tvá byla lepší. Potřebovala jsem zužitkovat tvaroh který propadal, tak jsem taky jednou něčím přispěla
          Renata

          Comment


          • #6
            Tak jsem zrovna dneska taky potřebovala spotřebovat tvaroh a pekla něco podobného -pro změnu dia - jsme se shodly . Ale já tam šoupla ještě kefír.

            Comment


            • #7
              Dnes jí dělala švagrová a dala nahoru lžičkou kopeček tvarohu ochuceného a čtvrtku meruňky nastřídačku, už jsem chutnala, výborný
              Renata

              Comment


              • #8
                Rendi,ještě jednou díky,je moc dobrá!Teda s tím tvarohem,také zkusím,díky
                Attached Files
                LENKA

                Comment


                • #9
                  Renatko,dávala jsem krupicový cukr,dcera neměla tolik moučkového.Je prý strááááášně výborná,tak chválím a děkuji za receptík.

                  Comment


                  • #10
                    Jaruško dík zapřipomenutí receptíku, člověk pořád zkouší nové a na osvědčené zapomíná. Bude zase s kopečkama tvarohu.
                    Renata

                    Comment

                    Pracuji...
                    X