Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tvarohová bublanina

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Tvarohová bublanina

Tvarohová bublanina

5 vajec
    250 g moučkového cukru
    250 g měkkého tvarohu
    100 ml oleje
    250 g polohrubé mouky
    1 prášek do pečiva
    1 vanil. cukr
    ovoce

Žloutky dobře utřeme s moučkovým cukrem. Přidáme tvaroh a olej. Potom mouku s práškem do pečiva. Naposled vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech . Poklademe ovocem a pečem do růžova.
    Last edited by Renata; 14.07.2009, 13:43. Reason: oprava
    Renata

Renči určitě vyzkouším,jaký používáš plech-rozměr?Díky
    LENKA

Comment

Leni teď jsem jej musela změřit, 39 na 30 cm, je to ten starý, klasický, vysoký a smaltovaný jak byli dříve, já mám štěstí, že mi pasuje do nové trouby
      Renata

Comment

Rendi díky za změření,já se teda naotravuju!Díky moc!
        LENKA

Comment

Leni to je přeci maličkost, vyzkoušej je dobrá, ale tvá byla lepší. Potřebovala jsem zužitkovat tvaroh který propadal, tak jsem taky jednou něčím přispěla
          Renata

Comment

Tak jsem zrovna dneska taky potřebovala spotřebovat tvaroh a pekla něco podobného -pro změnu dia - jsme se shodly . Ale já tam šoupla ještě kefír.

Comment

Dnes jí dělala švagrová a dala nahoru lžičkou kopeček tvarohu ochuceného a čtvrtku meruňky nastřídačku, už jsem chutnala, výborný
              Renata

Comment

Rendi,ještě jednou díky,je moc dobrá!Teda s tím tvarohem,také zkusím,díky
                Attached Files
                LENKA

Comment

Renatko,dávala jsem krupicový cukr,dcera neměla tolik moučkového.Je prý strááááášně výborná,tak chválím a děkuji za receptík.

Comment

Jaruško dík zapřipomenutí receptíku, člověk pořád zkouší nové a na osvědčené zapomíná. Bude zase s kopečkama tvarohu.
                    Renata

Comment

Pracuji...
                    X