Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rychlá buchta ze zakysanky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rychlá buchta ze zakysanky

    1 3/4 hrnku polohrubé mouky
    1 hrnek cukru krupice
    1 vanilka
    1 zakysaná smetana
    3 vejce
    1 prášek do peč.
    3/4 hrnku oleje
    Hrnek obsah 1/4 l
    Vše smíchat,nalít na vymaz.vysyp.plech.Péct na 170 dokud povrch trochu nezatuhne!pAK POSYPAT NAHRUBO STROUHANÝMI JABLKY,POSYPAT SKOŘIC.CUKREM a posypat drobenkou!
    Jablka je tam lepší přidat až tak po 15-20 minutách,když je povrch buchty poloupečený,propadlo by se to jinak na dno!!!!
    Je možné péct buchtu bez ovoce,dá se po vychladnutí potřít krémem ovoce a zalít želatinou.
    Dávám ji do vysokého plechu 28na 36 cm.[attachment=1:1d2j4sj2]6.květen 005.jpg[/attachment:1d2j4sj2][attachment=1:1d2j4sj2]6.květen 005.jpg[/attachment:1d2j4sj2]
    Attached Files
    LENKA
Pracuji...
X