Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rebarborové řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Rebarborové řezy

350g polohrubé mouky,sůl,1/4 prášku do pečiva,70g moučkového cukru,1 vanilkový cukr,100g másla nebo rostlinného tuku.3lžíce mléka,1 vejce.
    Rebarborová náplń: 400g oloupané rebarbory,150g moučkového cukru,trochu mleté skořice.
    Piškotové těsto: 4 vejce,120g moučkového cukru, 150g hrubé mouky,1/4 prášku do pečiva,1vanikový cukr.

V mouce rozmíchéme sůl,prášek do pečiva,mouč.cukr a vanilkový cukr,přidáme máslo,mléko,vejce a vypracujem těsto.Na válé těsto rozválíme,přeneseme na vymazaný plech a dáme do vyhřáté trouby zapéct když začnou okraje žloutnout ,těsto z trouby vyjmeme, posypeme připravenou rebarborou a polejeme piškotovým těstem. Koláč opět dáme do trouby a dopečeme v mírné troubě.

Rebarborová náplń : na kostičky pokrájenou rebarboru smícháme s cukrem a skořicí.

Piškotové těsto: celá vejce s moučkovým a vanilkovým cukrem ušleháme a zlehka přimícháme mouku a prášek do pečiva.
    Lilie

Re: Rebarborové řezy

No ten vypadá taky dobře,další varianta. Já znám takhle mezi ty dvě těsta jablka.

Comment

Tak tohle je opravdu asi dobrý,mňam,už se mi sbíhaj sliny!!!! :P :P
      Hančí

Comment

Ahoj,včera jsem vyzkoušela tyhle řezy a jsou fakt dobrý.Já jsem zatím dělala z rebarbory jen fofr koláč s drobenkou a ještě mám takové řezy s pudinkovým krémem a jablky.Ale ty jsou dost pracné,tak je dělám jen jednou do roka.Pak je sem taky napíšu.Tak Lilie díky za recept...Jana
        Janah

Comment

Lilie, pekla jsem v pátek a výborný. 1********** Páčko.
          Jana H.

Comment

Jablka tam jsou též dobrá!
            Lilie

Comment

Pracuji...
            X