Lehký máslový krém
Suroviny : 800 ml mléka
4 vanilkové pudinky
cukr krystal podle chuti
1 a 1/4 másla
Postup : z mléka a pudinků uvaříme klasicky pudink . Bude dost hustý tak pořádně míchejte at se nepřipálí . Do teplého pudinku zamícháme krystalový cukr podle chuti ( teplem se cukr rozpustí a tak se nemusíte bát , že bude krém hrubý ) . Necháme vystydnout . Po vystydnutí rozšleháme do hladka a zašleháme po troškách máslo . Pořádně vyšleháme , aby byl krém našlehaný a nadýchaný . Ochutíme kakaem , rumem .
Základní máslový krém
Suroviny : 1 l mléka
4 vanilkové pudinky
cukr krystal podle chuti
1 kg másla
Postup : Z mléka a pudinků uvaříme pudink , klasickým způsobem . Do uvařeného a teplého pudinku dáme podle chuti cukr ( rozpustí se teplem z pudinku ) Necháme vystydnout , vystydlý pudink rozšleháme metličkami a zašleháme změklé máslo . Vyšleháme do hladka , krém by měl být nadýchaný a našlehaný . Nepoužíváme krém bez ochucení . Ochucujeme kávou , ořechy , kokosem , griliášem , karamelem , kakaem , ovocem , aromatem , atd...... .
Suroviny : 800 ml mléka
4 vanilkové pudinky
cukr krystal podle chuti
1 a 1/4 másla
Postup : z mléka a pudinků uvaříme klasicky pudink . Bude dost hustý tak pořádně míchejte at se nepřipálí . Do teplého pudinku zamícháme krystalový cukr podle chuti ( teplem se cukr rozpustí a tak se nemusíte bát , že bude krém hrubý ) . Necháme vystydnout . Po vystydnutí rozšleháme do hladka a zašleháme po troškách máslo . Pořádně vyšleháme , aby byl krém našlehaný a nadýchaný . Ochutíme kakaem , rumem .
Základní máslový krém
Suroviny : 1 l mléka
4 vanilkové pudinky
cukr krystal podle chuti
1 kg másla
Postup : Z mléka a pudinků uvaříme pudink , klasickým způsobem . Do uvařeného a teplého pudinku dáme podle chuti cukr ( rozpustí se teplem z pudinku ) Necháme vystydnout , vystydlý pudink rozšleháme metličkami a zašleháme změklé máslo . Vyšleháme do hladka , krém by měl být nadýchaný a našlehaný . Nepoužíváme krém bez ochucení . Ochucujeme kávou , ořechy , kokosem , griliášem , karamelem , kakaem , ovocem , aromatem , atd...... .
Comment