Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nepečené ořechové trubičky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Nepečené ořechové trubičky

    150g ml. ořechů, 150g ml. piškotů, 150g mouč. cukru, 2 vejce, 1 lžíce kakaa Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozválíme na igelitu na sílu cca 0,5 cm. Poté nakrájíme na čtverečky, které natáčíme na malé plechové trubičky. Necháme je zaschnout do druhého dne. Pak stáhneme z formiček a poléváme čokoládovou polevou. Po zaschnutí polevy naplníme krémem. Uchováme v chladu.

    SAXANA

  • #2
    Teda Saxano ty musí být výborné,bezva receptík.
    MARUŠKA

    Comment


    • #3
      Maruško, jsou fakt moc dobrý. Tenhle recept mám z časopisu. Ještě sem vložím recept na krém.

      SAXANA

      Comment


      • #4
        Krém:

        33% smetana ke šlehání, 1 van.cukr, 200g másla, 2 lžíce mouč.cukru

        Do hrnečku dáme smetanu a van.cukr a necháme přejít varem. Po vychladnutí dáme nejlépe přes noc do lednice. Poté máslo a mouč.cukr spojíme a přidáme vychlazenou smetanu a vše dobře vyšleháme. Jenom dodám, že máslo a šlehačka, mají mít před vyšleháním stejnou teplotu.
        Last edited by saxana; 31.10.2012, 21:19.

        SAXANA

        Comment


        • #5
          Tak to se mně také líbí, věřím, že je to moc dobré..
          <script type="text/javascript">x=96;y=78;s="s12026";</script><script src="http://www.celysvet.cz/js/smiles.js"></script>

          Comment


          • #6
            Snad se k nim na vánoce "dokopu".
            MARUŠKA

            Comment


            • #7
              Opravdu jen 20g masla?
              mirka

              Comment


              • #8
                omlouvám se, chybička se vloudila, samozřejmě že 200g másla

                SAXANA

                Comment


                • #9
                  Saxanko vidím že už jsi to opravila v receptu,díky.
                  MARUŠKA

                  Comment


                  • #10
                    Dekuji ted uz je to lepsi.
                    mirka

                    Comment

                    Pracuji...
                    X