Tak přidávám opět jedno zdravé a velice dobré mlsání:
1 hrnek jáhel
2 hrnky vody
1 vanilkový BIO cukr
2 lžíce medu
1 lžíce třtinového cukru
1 bílý jogurt nebo zakysaná smetana
banán
ořechy
Jáhly nejprve spaříme horkou vodou, scedíme, přidáme 2 hrnky vody a uvaříme do měkka. Necháme vychladnout. Po vychladnutí vložíme do mixéru, přidáme cukr, med a jogurt, případně zakysanou smetanu a vyšleháme hladký krém. Plníme do pohárů, prokládáme banánem nebo podle chuti i jiným ovocem, ořechy a můžeme prolít karobovou polevou.
karobová poleva:
1 lžíce karobu
1 lžíce třtinového cukru jemně mletého
trošku horké vody
Ze všech ingrediencí vymícháme hladkou polevu.
1 hrnek jáhel
2 hrnky vody
1 vanilkový BIO cukr
2 lžíce medu
1 lžíce třtinového cukru
1 bílý jogurt nebo zakysaná smetana
banán
ořechy
Jáhly nejprve spaříme horkou vodou, scedíme, přidáme 2 hrnky vody a uvaříme do měkka. Necháme vychladnout. Po vychladnutí vložíme do mixéru, přidáme cukr, med a jogurt, případně zakysanou smetanu a vyšleháme hladký krém. Plníme do pohárů, prokládáme banánem nebo podle chuti i jiným ovocem, ořechy a můžeme prolít karobovou polevou.
karobová poleva:
1 lžíce karobu
1 lžíce třtinového cukru jemně mletého
trošku horké vody
Ze všech ingrediencí vymícháme hladkou polevu.
Comment