1 BE BE kakaové sušenky,
já jsem dala 20 dkg tatranek, ČOKOLÁDOVÝCH
co jsem měla doma
10 dkg mletých ořechů
10 dkg sladkého salka
převařenou vodu dle potřeby a to je jen málo.
POSTUP:
Všechny suroviny smícháme dohromady a těsto pak rozválíme a vykrajujeme kolečka ,která jsem podsypávala sušeným mlékem,Ivanka podsypávala solamylem,dáváme do větších košíčků a spodek trošku vytvarujeme .
Až zpracujeme všechno těsto,tak košíčky dáme někam do chladna zaschnout.
PŘIPRAVÍME SI NÁPLŇ,OPĚT IMPROVIZACE CO BYLO DOMA:
Půl litr mléka ,jeden a půl jahodového pudinku ,kousek másla,
3 vanilkové cukry, uvařila jsem pudink a dala vystydnout.
Sebrala jsem pár jahod, které jsem rozmixovala a trochu osladila,
a smíchala s 1 kysanou smetanou.tĚCH JAHOD S CUKREM JSEM DALA ASI 4PL .Pak jsem si připravila podle návodu želatinu za studena.
Mezi tím mi pudink vychladl, v robotu jsem ho rozmíchala
do hladka,přidala jahody s kysankou a nakonec jsem po lžících při šlehání přidávala želatinu a vše pěkně promíchala.Nechala jsem to ještě chvilku stát,
ono to ještě ztuhlo a pak jsem zdobičkou plnila košíčky,navrch jsem dala 1/4 velké jahody a polila čokoládou TOPPIG,co se dává na zmrzliny a nebo prodávají v Kauflandu různé polevy v menším balení.Plněné košíčky jsem dala
do lednice.Z TĚCH TATRANEK TO BYLA TEDY MAKAČKA,IVANKA ŘÍKALA,ŽE Z BE BE SUŠENEK SE TO DĚLALO DOBŘE,TAK DĚVČATA TATRANKY NEÉ.
já jsem dala 20 dkg tatranek, ČOKOLÁDOVÝCH
co jsem měla doma
10 dkg mletých ořechů
10 dkg sladkého salka
převařenou vodu dle potřeby a to je jen málo.
POSTUP:
Všechny suroviny smícháme dohromady a těsto pak rozválíme a vykrajujeme kolečka ,která jsem podsypávala sušeným mlékem,Ivanka podsypávala solamylem,dáváme do větších košíčků a spodek trošku vytvarujeme .
Až zpracujeme všechno těsto,tak košíčky dáme někam do chladna zaschnout.
PŘIPRAVÍME SI NÁPLŇ,OPĚT IMPROVIZACE CO BYLO DOMA:
Půl litr mléka ,jeden a půl jahodového pudinku ,kousek másla,
3 vanilkové cukry, uvařila jsem pudink a dala vystydnout.
Sebrala jsem pár jahod, které jsem rozmixovala a trochu osladila,
a smíchala s 1 kysanou smetanou.tĚCH JAHOD S CUKREM JSEM DALA ASI 4PL .Pak jsem si připravila podle návodu želatinu za studena.
Mezi tím mi pudink vychladl, v robotu jsem ho rozmíchala
do hladka,přidala jahody s kysankou a nakonec jsem po lžících při šlehání přidávala želatinu a vše pěkně promíchala.Nechala jsem to ještě chvilku stát,
ono to ještě ztuhlo a pak jsem zdobičkou plnila košíčky,navrch jsem dala 1/4 velké jahody a polila čokoládou TOPPIG,co se dává na zmrzliny a nebo prodávají v Kauflandu různé polevy v menším balení.Plněné košíčky jsem dala
do lednice.Z TĚCH TATRANEK TO BYLA TEDY MAKAČKA,IVANKA ŘÍKALA,ŽE Z BE BE SUŠENEK SE TO DĚLALO DOBŘE,TAK DĚVČATA TATRANKY NEÉ.