Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Čokoládový pohár

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Čokoládový pohár

0,5 l mléka
    1 čokoládový pudink
    cukr
    1 měkký tvaroh
    250 ml smetany ke šlehání
    2 tabulky hořké čokolády (čím kvalitnější, tím líp)
    dětské piškoty
    rum, instantní káva
    2 banány
    Uvaříme pudink, ve studené vodní lázni mícháme, až je vlažný zašleháme tvaroh a dle chuti cukr, můžeme přidat trochu rumu.
    Smetanu přivedeme k varu, odstavíme z plamene, přidáme rozlámanou čokoládu a mícháme dokud se čokoláda úplně nerozpusí. Necháme vychladnout. (Pokud si smetanu připravíme den předem, můžeme ji druhý den do poháru našlehat)
    Uvaříme kávu, nalejeme do ní trochu rumu a máčíme v ní piškoty. Do sklenic dáme piškoty, tvarohový pudink, na kolečka nakrájený banán a zalejeme čokoládou.
    Attached Files
    Last edited by Hanislava; 19.11.2009, 09:44.

Krásnej pohár,bezva nápad!
    LENKA

Comment

Nádhernej pohár,to bude dobrota......Hani,nechci být šťoura,ale do vlažného pudinku zašleháme tvaroh?
      Janah

Comment

Ahoj Jani, jo do vlažného se dá zašlehat tvaroh. Proč myslíš že by to nešlo?

Hanka

Comment

Ahoj Hani, chybička se vloudila , to myslela Janah. Do vl. pudinku zašlehat pudink.
          Jinak určitě výborný receptík. Asi vyhodím váhu a budu mlsat.
          Renata

Comment

Ahoj holky, tak až teď to vidím. Několikrát jsem to četla a stejně jsem si toho nevšimla. Omlouvám se. No zkrátka jak říká moje kamarádka platí to co myslím, ne to co říkám. Aspoň jsme se zasmály."No body is perfect." Už by to mělo být v pořádku.

Comment

Pracuji...
            X