Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tiramisu z BE - BE sušenek

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Tiramisu z BE - BE sušenek

Tiramisu z BE-BE sušenek

Ingredience:

1 l mléka
    2 vanilkové pudinky
    4 lžíce cukru
    4 balíčky BeBe - světlé
    2 zakysané smetany
    1 smetana ke šlehání
    1 Smetafix-ztužovač šlehačky
    Granko na posypání

Postup:

Uvaříme vanilkový pudink z mléka, prášku a 2 lžic cukru.
    Ušleháme šlehačku se ztužovačem, smícháme zakysané smetany a 2 lžíce cukru a
    obě smetanové hmoty lehce smícháme.

Na plech dáme:

1. vrstva: BeBe sušenky
    2. vrstva: 1/2 l pudinku
    3. vrstva: BeBe sušenky
    4. vrstva: 1/2 l pudinku
    5. vrstva: smetany

Přes noc vychladit v lednici, podávat posypané Grankem.

Dobrou chuť
    Attached Files
    Last edited by Ketka; 07.08.2009, 20:12.
    Ketka

Ketko chtěla bych se jen zeptat jestli ten pudink potom dost ztuhne,nebo by se mohl uvařit z menšího množství mléka,aby byl hustčí,ale ono to asi vsákne do těch sušenek...Pak ten :,,smetafix"-to je něco jako ztužovač šlehačky,ne?Jinak bezva kombinace,určitě si píšu receptík,díky.
    PS:Keti a jestli je to možné tak sem k receptu prosím vlož i tu některou fotečku,pro lepší inspiraci.Dík
    Radka

Comment

Ahojky Ještěrko Myslím, že když se dá menší množství mléka tak se nic nestane ale když jsem to vyndala dneska z ledničky tak to bylo ztuhlé dost. Takže to záleží jen na Tobě pokud by si to chtěla mít hustější. A jinak smetafix je přímo ztužovač šlehačky ale je jedno jakej použiješ je to výborný a hlavně to není moc sladký. Fotečky dám určitě ..ale až budu na svém PC
      PS: Hledám zase něco nového z nepečeného sladkého ...mám to raději než pečené. Tak pa pa
      Ketka

Comment

No teď na teplejší dny je to prima,osvěžující a v kuchyni není pořád horko.no já taky dělám raději méně sladké,tak děkuju.
        Radka

Comment

Pracuji...
        X