Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Mokrý pes

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Mokrý pes

1 kg jablek oloupeme,nastrouháme na hrubém struhadle a s trochou vody a krupic.cukrem rozvaříme na kaši.2 vanilkové pudinky rozmícháme v trošce vody a vlejeme do jablečné směsi.Necháme přejít varem.Dortovou formu vyložíme dětskými piškoty a nalejeme část směsi.potom zase piškoty a končíme jablečnou směsí.Necháme ztuhnout nejlépe do druhého dne .Před podáváním ozdobíme šlehačkou a posypeme grankem.

Tak to znám,l je to lahůdka, ale neznám k tomu ten nádherný název, tan mě pobavil,
    HankaP

Comment

Leni tak tento dortík také dělávam,ale jen pod názvem nepečený jablkový dort a ještě do těch jablíček dám trošku skořice!Je to moc dobrý,už se těším jak budou jablíčka!
      LENKA

Comment

HankoP,mě ten název baví dodnes.Recept mám od tchýně.Jednou se mi stalo,že jsem šla se synem do cukrárny pro zmrzku a on se mě zeptal, jestli koupíme zákusky?Já jsem mu řekla ,že ne , že má doma "PSA" a mela jsi vidět pohled te prodavačky...

Comment

Název tohoto dortíku ještě v kombinaci s piškoty je AMAROUN
          MARUŠKA

Comment

Tak já zase upeču piškot a tuto směs na to naleju a na talířku zdobím šlehačkou. Vnuk by to snědl sám celé,jak to má rád.Holka mu to musí dělat často.

Comment

Taky někdy dělám a můžou se přidat třeba jahody z plechovky nebo jiné barevné ovoce a nechat ztuhnout třeba v bábovkové formě a pak hezky vypadá.Kluk tuhle zbožňuje,ale dcera ji zase nemusí.naposledy jsem dělala s rybízem...
              Attached Files
              Radka

Comment

Ahoj jesterko to nevypadá špatně

Comment

Tak tento recept znám taky jako jablkový nepečený dort a já ho dělala oběma mým dětem k prvním narozeninám, protože jsem je nechtěla cpát nějakými krémy, tohle si klidně mohly dát
                  Gábina

Comment

Pracuji...
                  X