( doba přípravy asi 50 minut )
2 bal. piškotů Opavia, 3 bal. bonbónů " Arašídky v cukru ", 3 PL kakaa, 2 celá vejce, 3 bílky, pařížská šlehačka, čokoládová poleva.
Piškoty a bonbóny umeleme a smícháme s kakaem, vejci a bílky.
Těsto řádně propracujeme a vyválíme plát silný asi 2 mm ( aby se nelepilo, použijeme moučkový cukr ).
Plát nakrájíme na obdélníčky, které namotáváme na formičky.
Necháme sušit asi 24 hodin.
Hotové potřeme čoko polevou a plníme paříž. šlehačkou.
Povrch můžeme přizdobit proužky bílé čokolády nebo arašídkami.
Opsáno z Piškotové kuchařky.
2 bal. piškotů Opavia, 3 bal. bonbónů " Arašídky v cukru ", 3 PL kakaa, 2 celá vejce, 3 bílky, pařížská šlehačka, čokoládová poleva.
Piškoty a bonbóny umeleme a smícháme s kakaem, vejci a bílky.
Těsto řádně propracujeme a vyválíme plát silný asi 2 mm ( aby se nelepilo, použijeme moučkový cukr ).
Plát nakrájíme na obdélníčky, které namotáváme na formičky.
Necháme sušit asi 24 hodin.
Hotové potřeme čoko polevou a plníme paříž. šlehačkou.
Povrch můžeme přizdobit proužky bílé čokolády nebo arašídkami.
Opsáno z Piškotové kuchařky.