Ponúkam Vám receptík na chutnú prílohu k akémukoľvek druhu mäsa
a ľubovoľnému spôsobu jeho úpravy. Nevšimla som si ho tu, ak tu je,
tak sa ospravedlňujem.
Suroviny, teda množstvo zemiakov si určí kucharinka podľa svojej potreby.
POSTUP:
V šupke uvarené zemiaky ošúpeme,nastrúhame na plátky asi 1mm hrubé,
ktoré zľhka opečieme,osolíme, okoreníme.Takto osmažené natlačíme do
vymastených formičiek a necháme ich asi 18min.upiecť pri teplote 180°.
Vyklopíme, podávame.
zdroj:časopis Gastro
a ľubovoľnému spôsobu jeho úpravy. Nevšimla som si ho tu, ak tu je,
tak sa ospravedlňujem.
Suroviny, teda množstvo zemiakov si určí kucharinka podľa svojej potreby.
POSTUP:
V šupke uvarené zemiaky ošúpeme,nastrúhame na plátky asi 1mm hrubé,
ktoré zľhka opečieme,osolíme, okoreníme.Takto osmažené natlačíme do
vymastených formičiek a necháme ich asi 18min.upiecť pri teplote 180°.
Vyklopíme, podávame.
zdroj:časopis Gastro
Comment