Oznámení

Collapse
No announcement yet.

HUSÍ nebo KACHNÍ SÁDLO S HUSÍMI nebo i jinými drůbežími JÁTRY

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • HUSÍ nebo KACHNÍ SÁDLO S HUSÍMI nebo i jinými drůbežími JÁTRY

    HUSÍ nebo KACHNÍ SÁDLO S HUSÍMI nebo i jinými drůbežími JÁTRY

    ....je to předkrm sice více kalorický, ale tak dobrý, že je třeba hlídat počet krajíců chleba, co si dáte, aby Vám zbyla chuť i na další jídlo

    Potřebujeme: Click image for larger version

Name:	kachn
Views:	2
Size:	140.4 KB
ID:	147422
    vypečené kachní nebo husí sádlo
    husí, kachní nebo i jiná drůbeží játra
    koření - 4 celé hřebíčky , sůl
    čerstvý chleba

    Postup: Játra zbavíme šlach a nakrájíme je na menší kousky. Sádlo, které jsme dříve vypekli a slili z husí nebo kachní pečínky ( nemusí být všechno, stačí potřebné množství na smažení ) rozehřejeme v silnostěnné pánvi, a jak bude horké přidáme játra a pro vůni hřebíček. Smažíme játra jen po dobu, aby nebyla uvnitř krvavá, cca 5 - 7 minut podle velikosti kousků. Poté stáhněte pánev z plotýnky, vytáhněte hřebíček a játra osolte. Už teď lze játra servírovat a do výpeku si máčet čerstvý chlebík, mňááám......a nebo játra s výpekem, nechávám pro vůni i hřebíček, slijte do nádoby ( pozor, aby vydržela horké sádlo) a zalijte i zbývajícím sádlem, které máte vypečené a nepoužili jste ho ke smažení. Nádobu překryjte a nechte vše ztuhnout v lednici a studené servírujte později s čerstvým chlebem. Dobrou chuť
    ZDENY
Pracuji...
X