Pomazánka z vařeného hovězího masa
300g vařeného hovězího masa
2 sladkokyselé okurky
1 cibule
2 lžíce hořčice dijon
3 lžíce kečupu
1 lžíce sádla – nedala jsem
Maso ze stoleté kravičky a cibulku semeleme, do masové směsi zamícháme hořčici, kečup a nastrouhané okurky.
Nakonec pomazánku osolíme, dochutíme pepřem a dobře promícháme. Místo sádla jsem dala na spojení trochu láku z okurek.
Příště dám více kečupu a vyzkouším na topinky.
Není to sice předkrm, ale myslím, že by se dal použít..

Tak jsem to zkopírovala do Wordu a přetáhla. Jen fotka nejde zobrazit....... Už jde, aspoň jako příloha.
300g vařeného hovězího masa
2 sladkokyselé okurky
1 cibule
2 lžíce hořčice dijon
3 lžíce kečupu
1 lžíce sádla – nedala jsem
Maso ze stoleté kravičky a cibulku semeleme, do masové směsi zamícháme hořčici, kečup a nastrouhané okurky.
Nakonec pomazánku osolíme, dochutíme pepřem a dobře promícháme. Místo sádla jsem dala na spojení trochu láku z okurek.
Příště dám více kečupu a vyzkouším na topinky.
Není to sice předkrm, ale myslím, že by se dal použít..
Tak jsem to zkopírovala do Wordu a přetáhla. Jen fotka nejde zobrazit....... Už jde, aspoň jako příloha.