Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rychlá jelítková prdelačka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rychlá jelítková prdelačka

    Na 2 jelítka asi 1,5 l. vody, cibule, mouka, vývar nebo bujon, česnek, majoránka, kroupy, pepř a sůl, případně petrželka....
    Jelítka si vymačkáme a utřeme, uděláme cibulovou jíšku, přidáme jelítkovou hmotu, opražíme, zalejeme chladným vývarem a důkladně provaříme. Zvlášť uvaříme kroupy. Přidáme je do polévky, ještě povaříme, nakonec přidáme rozetřený česnek a majoránku, případně petrželku.
    Click image for larger version

Name:	P2080646.jpg
Views:	1
Size:	111.0 KB
ID:	147804
    Iris

  • #2
    Také dělám rychlou prdelačku, koupím si kroupový prejt, povařím krátce ve vodě, (vývaru) přidám utřený česnek případně sůl a pepř a trošku sádla, možná příště přidám i tu orestovanou cibuli na sádle, kroupy už žádné nepřidávám.
    <script type="text/javascript">x=96;y=78;s="s12026";</script><script src="http://www.celysvet.cz/js/smiles.js"></script>

    Comment

    Pracuji...
    X