Tahle gulášovka je super.Budeme potřebovat 2 kastroly...... v jednom zpěníme cibuli a dáme zprudka opéci hovězí maso nakrájené na malé kousky, jakékoliv hovězí, mě zbyl kousek zadního, když je maso zatahnuté, osolíme, opepříme, přidáme kousek chili papričky, kmín,mletou červenou papriku, lžičku rajského protlaku a ihned podlejeme vývarem / hovězím -/ používám buď domácí nebo extra silný hovězí Magi, podlejem jen tak, aby se maso dusilo... NE vařilo.. prostě jako na guláš......do měkka.V druhém kastrolu na oleji uděláme jíšku, prošleháme s chladnoucím hovězím vývarem, bude ho tolik, kolik chceme plévky.Přilejeme k měkkému masu, přidáme brambory na kostičky a vaříme do změknutí brambor. Pokud nestrefíme hustotu, můžeme dohustit hl. moukou rozmíchanou v trošce vody a dobře provaříme.Nakonec přidáme rozetřený česnek a majoránku.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Gulášová polévka III.
Collapse