Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Polévka z konzervovaných rajčátek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Polévka z konzervovaných rajčátek

    Pohotovostní a výborná .....
    Konzerva loupaných rajčátek s bazalkou, cibule, 2 stroužky česneku větší, sůl, pepř, tymián / nemusí být/ cukr, citronová štáva, olivový olej, parmazán, zeleninový vývar , nebo 1,5 l. vody plus cca 2 kostky bujonu, vařená rýže / nemusí být/

    Do kastrolku dáme na olivový olej zesklovatět cibuli na kolečka, česnek na plátky, přidáme konzervu rajčátek, zalejeme vývarem, nebo horkou vodou, v tom případě přidáme kostku zeleninového bujonu, vaříme cca 30 min, až se olej prodere navrch, je hotovo. Během vaření osolíme, opepříme, přidáme cukr.
    Rozmixujeme a dochutíme citronovou štávou, solí, cukrem, podle chuti, vložíme uvařenou rýži, nebo noky,. do talíře přidáme nastrouhaný sýr....u nás Grand Moravia, můžeme lžičku smetany, jak je libo.
    Žádná mouka, takhle je to akorát.
    Click image for larger version

Name:	PB090003.jpg
Views:	1
Size:	33.7 KB
ID:	147545Click image for larger version

Name:	PB090005.jpg
Views:	1
Size:	30.9 KB
ID:	147546
    Iris
Pracuji...
X