Adzuki je drobná fazole lahodné chuti, příprava je rychlejší než u běžných suchých fazolí.
Dále potřebujeme česnek, saturejku, majoránku, sůl, pepř. chili, paprikovou klobásu, bobkový list, cibuli, olej a mouku na jíšku, mletou červenou papriku, na ozdobu nať z jarní cibule, petrželku,,,,,,,,
Fazlole namočíme do vody, ale někdy je ani nenámáčím...uvaříme spolu s cibulí a bobkovým listem a česnekem do měkka / trvá to tak hodinku, je opravdu droboučká/ mezitím uděláme jíšku, do které po vypnutí zamícháme mletou červenou papriku.
Měkké fazole rozmixujeme, přivedeme k varu, doplníme vývarem /kdo chce, přidá bujonovou kostku...., podravku...../osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou klobásu , zavaříme jíšku a vaříme ještě cca 15 min, ke konci dáme rozmačkaný česnek, po vypnutí saturejku a majoránku.,
Dále potřebujeme česnek, saturejku, majoránku, sůl, pepř. chili, paprikovou klobásu, bobkový list, cibuli, olej a mouku na jíšku, mletou červenou papriku, na ozdobu nať z jarní cibule, petrželku,,,,,,,,
Fazlole namočíme do vody, ale někdy je ani nenámáčím...uvaříme spolu s cibulí a bobkovým listem a česnekem do měkka / trvá to tak hodinku, je opravdu droboučká/ mezitím uděláme jíšku, do které po vypnutí zamícháme mletou červenou papriku.
Měkké fazole rozmixujeme, přivedeme k varu, doplníme vývarem /kdo chce, přidá bujonovou kostku...., podravku...../osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou klobásu , zavaříme jíšku a vaříme ještě cca 15 min, ke konci dáme rozmačkaný česnek, po vypnutí saturejku a majoránku.,