Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Polévka z Adzuki fazolí

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Polévka z Adzuki fazolí

    Adzuki je drobná fazole lahodné chuti, příprava je rychlejší než u běžných suchých fazolí.

    Dále potřebujeme česnek, saturejku, majoránku, sůl, pepř. chili, paprikovou klobásu, bobkový list, cibuli, olej a mouku na jíšku, mletou červenou papriku, na ozdobu nať z jarní cibule, petrželku,,,,,,,,

    Fazlole namočíme do vody, ale někdy je ani nenámáčím...uvaříme spolu s cibulí a bobkovým listem a česnekem do měkka / trvá to tak hodinku, je opravdu droboučká/ mezitím uděláme jíšku, do které po vypnutí zamícháme mletou červenou papriku.

    Měkké fazole rozmixujeme, přivedeme k varu, doplníme vývarem /kdo chce, přidá bujonovou kostku...., podravku...../osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou klobásu , zavaříme jíšku a vaříme ještě cca 15 min, ke konci dáme rozmačkaný česnek, po vypnutí saturejku a majoránku.,

    Click image for larger version

Name:	P9090204.JPG
Views:	1
Size:	104.5 KB
ID:	147466
    Iris
Pracuji...
X