V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme malinko hl. moukou, opražíme, přidáme cibulku nakrájenou na jemno, a nastrouhanou malou mrkev, opražíme, přidáme budˇčerstvá rajčata plus trochu protlaku, nebo ještě lépe rajčata v konzervě loupaná a další protlak již nedáváme. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme,případně přisladíme,, přidáme lístky čerstvé bazalky, povaříme cca půll hodinky
Rozmixujeme.
Ušleháme šlehačku, do které zamícháme nasekanou čerstvou bazalku , kopeček přidáme do talíře s polévkou. Podáváme s opečenými toustíky, buď samotnými nebo sýrovými.
Rozmixujeme.
Ušleháme šlehačku, do které zamícháme nasekanou čerstvou bazalku , kopeček přidáme do talíře s polévkou. Podáváme s opečenými toustíky, buď samotnými nebo sýrovými.
Comment