Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Polévka jarní / cibulka, porek, první ředkvičky /

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Polévka jarní / cibulka, porek, první ředkvičky /

    Click image for larger version

Name:	jarn
Views:	1
Size:	141.9 KB
ID:	146434Do kastrolu dám máslo, opražím jarní cibulku i s natí, část natě si nechám na dokončení.
    Když je porek, přidám porek, nastrouhanou malou mrkvičku a petržel, opraží m na másle zaleju vývarem.... já vývar z Podravky, nebo jedině extra silný Magi... pokud mám eště v mražáku pravý hovězí..., kuřecí.... je to nej, nové koření a pepř, vařím cca 1/2 hodinky
    Přidám ředkvičku, ale počítám s tím, že vařením se ztratí červená barva, proto si nechám pár kousků až do talíře. Cibulka má svou dobrou chuť, takže už nijak nedochucuji.
    Click image for larger version

Name:	jarn
Views:	1
Size:	42.9 KB
ID:	146433 můžete zavařit rozkvedlané vejce, nebo přidat smaženou housku.,
    Last edited by iris; 12.05.2011, 19:30.
    Iris
Pracuji...
X