Do kastrolu dám máslo, opražím jarní cibulku i s natí, část natě si nechám na dokončení.
Když je porek, přidám porek, nastrouhanou malou mrkvičku a petržel, opraží m na másle zaleju vývarem.... já vývar z Podravky, nebo jedině extra silný Magi... pokud mám eště v mražáku pravý hovězí..., kuřecí.... je to nej, nové koření a pepř, vařím cca 1/2 hodinky
Přidám ředkvičku, ale počítám s tím, že vařením se ztratí červená barva, proto si nechám pár kousků až do talíře. Cibulka má svou dobrou chuť, takže už nijak nedochucuji.
můžete zavařit rozkvedlané vejce, nebo přidat smaženou housku.,
Když je porek, přidám porek, nastrouhanou malou mrkvičku a petržel, opraží m na másle zaleju vývarem.... já vývar z Podravky, nebo jedině extra silný Magi... pokud mám eště v mražáku pravý hovězí..., kuřecí.... je to nej, nové koření a pepř, vařím cca 1/2 hodinky
Přidám ředkvičku, ale počítám s tím, že vařením se ztratí červená barva, proto si nechám pár kousků až do talíře. Cibulka má svou dobrou chuť, takže už nijak nedochucuji.
můžete zavařit rozkvedlané vejce, nebo přidat smaženou housku.,