Oznámení

Collapse
No announcement yet.

polévka z RYBÍHO FILÉ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • polévka z RYBÍHO FILÉ

    Click image for larger version

Name:	2 fil
Views:	1
Size:	102.8 KB
ID:	146327
    Potřebujeme: 2 lžíce másla
    hladkou mouku
    rybí filé nemleté a bez kostí, použijte fakt kvalitní, třeba Nowaco kostky, nešetřete na něm, z takových mletých rádoby rybích drtí, bych ji raději ani nevařila
    vegetu, citronovou šťávu, sůl, petrželku
    rohlíky nebo světlou pletýnku

    Postup: Z poloviny másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou a povaříme. Na zbylém másle osmahneme filé, pokrájíme nebo rozdělíme na kousky a vložíme do polévky. Jde vložit do horké vody s provařenou jíškou i syrové filé a uvařit, ale přece jenom mi připadne, že osmahnutí je pro chuť polévky dobré.
    Krátce povaříme a polévku dochutíme vegetou ( nedávám ji a přesto má polévka dobrou chuť ), citronovou šťávou, osolíme a doplníme petrželkou.
    V troubě nasucho opečeme pečivo a podáváme k polévce.
    Click image for larger version

Name:	fil
Views:	1
Size:	117.7 KB
ID:	146328 Dobrou chuť.

    ZDENY

    Last edited by ZDENY; 06.03.2011, 20:16.
    ZDENY
Pracuji...
X