Špenátový protlak, cibule, česnek, podravka, sůl, pepř ,majoránka, olej,hl. mouka, vejce.
Začínám jíškou, přímo v hrnci / ušetříme si mytí dalšího / udělám jíšku, světlejší, cibulovou / olej, hl. mouka, cibule nadrobno / do toho dám špenátový protlak, který nechám předtím z mrazáku povolit a zaleji studenou vodou, přivedu k varu, osolím, opepřím, přidám podravku a rozetřený česnek. Vařím cca 20 min,
Nakonec majoránku , rozkvedlané vejce a ještě propasíruji česnek, aby tam byl cítit.
Můžete samozřejmně udělat i z čerstvého nebo mraženého listového špenátu, v tom případě před přidáním vajíčka a posledních ingrediencí rozmixuji.
Začínám jíškou, přímo v hrnci / ušetříme si mytí dalšího / udělám jíšku, světlejší, cibulovou / olej, hl. mouka, cibule nadrobno / do toho dám špenátový protlak, který nechám předtím z mrazáku povolit a zaleji studenou vodou, přivedu k varu, osolím, opepřím, přidám podravku a rozetřený česnek. Vařím cca 20 min,
Nakonec majoránku , rozkvedlané vejce a ještě propasíruji česnek, aby tam byl cítit.
Můžete samozřejmně udělat i z čerstvého nebo mraženého listového špenátu, v tom případě před přidáním vajíčka a posledních ingrediencí rozmixuji.
Comment