Základem je rychlá polévka od KETKY: t,j. do máslové jíšky zamíchám vejce, míchám až se utvoří hrudky, zaleju horkou vodou a přivedu k varu, přidám bujon, nebo vegetu, já nejradši extra silný hovězí od Magi- zkuste, je opravdu lahodný.
Zvlášt osmažím na pánvičce nakrájenou zeleninku , je to mnohem chutnější, než jen přidat do vařící polévky / mrkev, petržel, celer. květák ....co mám/ plus nakrájené houbičky. Vleju do polévky a povařím spolu s kmínem, pepřem.
Nakonec přidám petrželku a pažitku, případně porek, nebo nat jatní cibulky, zkrátka něco zeleného.
Zvlášt osmažím na pánvičce nakrájenou zeleninku , je to mnohem chutnější, než jen přidat do vařící polévky / mrkev, petržel, celer. květák ....co mám/ plus nakrájené houbičky. Vleju do polévky a povařím spolu s kmínem, pepřem.
Nakonec přidám petrželku a pažitku, případně porek, nebo nat jatní cibulky, zkrátka něco zeleného.
Comment