Rajská polévka s fazolovými lusky
1 balení fazolových lusků, 1 rajský protlak, olej, 2 lžíce hladké mouky, sůl, oregáno.
Do hrnce dáme olej a zamícháme hladkou mouku a uděláme jíšku. Zalijeme asi 1,5l studené vody, přidáme rajský protlak. Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky měkké.
Hodně promícháváme aby se polévka nepřipálila. Po uvaření osolíme, dáme oregáno a popřípadě přidáme cukr a trochu octa. Ale to už každý podle své chuti. Místo rajského protlaku můžeme dát kečup.
1 balení fazolových lusků, 1 rajský protlak, olej, 2 lžíce hladké mouky, sůl, oregáno.
Do hrnce dáme olej a zamícháme hladkou mouku a uděláme jíšku. Zalijeme asi 1,5l studené vody, přidáme rajský protlak. Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky měkké.
Hodně promícháváme aby se polévka nepřipálila. Po uvaření osolíme, dáme oregáno a popřípadě přidáme cukr a trochu octa. Ale to už každý podle své chuti. Místo rajského protlaku můžeme dát kečup.