Na sádle osmažíme dozlatova cibuli , vhodíme na kostky nakrájené přední hovězí, nebo kližku/ můžeme přidat i vepřové maso, sůl, pepř, zprudka osmahneme, přisypeme červenou mletou sladkou i pálivou papriku, zalijeme vývarem z bujonu a přidáme kmín, a vaříme, až je maso měkké. Asi 1,5 hodiny, pak přidáme mrkev, petržel a celer nakrájené na nudličky a pak brambory na kostičky, zelenou papriku na proužky a rajčátko na kousky. Pak zavaříme jíšku a úplně nako
nec prolisovaný česnek a petrželku.
Pokud se vám zdá polévka málo červená, rozehřejte ještě malinko sádla a rozpustě papriku, vlejte do polévky.
nec prolisovaný česnek a petrželku.
Pokud se vám zdá polévka málo červená, rozehřejte ještě malinko sádla a rozpustě papriku, vlejte do polévky.
Comment