300 g jakéhokoliv masa vařeného, pečeného, uzeného atd., olej, 1 větší kedlubna, asi 15 cm pórku, 1 červená paprika, sůl, pepř a koření podle chuti (chilli, grilovací, ďábelské, mletá paprika) atd..
Na pánev dáme olej , pórek pokrájený na kolečka, maso a papriku nakrájené na menší kostky. Chvilku zarestujeme a pak přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme, opepříme, přidáme koření , podlijeme trochu vodou, ale ne moc, kedlubna ji pustí, a necháme dusit doměkka.
Podáváme s bramborovými špalíčky nebo noky. Když máme nějaké zbytka masa já jsem měla uzený bůček, a vyšly mi z toho tři porce.
Na pánev dáme olej , pórek pokrájený na kolečka, maso a papriku nakrájené na menší kostky. Chvilku zarestujeme a pak přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme, opepříme, přidáme koření , podlijeme trochu vodou, ale ne moc, kedlubna ji pustí, a necháme dusit doměkka.
Podáváme s bramborovými špalíčky nebo noky. Když máme nějaké zbytka masa já jsem měla uzený bůček, a vyšly mi z toho tři porce.
Comment