Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rychlovka z kedlubny

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rychlovka z kedlubny

    300 g jakéhokoliv masa vařeného, pečeného, uzeného atd., olej, 1 větší kedlubna, asi 15 cm pórku, 1 červená paprika, sůl, pepř a koření podle chuti (chilli, grilovací, ďábelské, mletá paprika) atd..
    Na pánev dáme olej , pórek pokrájený na kolečka, maso a papriku nakrájené na menší kostky. Chvilku zarestujeme a pak přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme, opepříme, přidáme koření , podlijeme trochu vodou, ale ne moc, kedlubna ji pustí, a necháme dusit doměkka.
    Podáváme s bramborovými špalíčky nebo noky. Když máme nějaké zbytka masa já jsem měla uzený bůček, a vyšly mi z toho tři porce.
    Attached Files
    Jana H.

  • #2
    Re: Rychlovka z kedlubny

    Ahoj Jani H.,to vypada moc krasne,ale bohuzel zde se neda sehnat kedlubna a tak se chci zeptat,zda tento recept bude mit o mnoho jinou chut,kdyz se tam neda ta kedlubna.Nazem to potom bude jiny ja vim,ale jen to zkousim se te zeptat.Dekuji a pa.Renda
    Renda

    Comment


    • #3
      Re: Rychlovka z kedlubny

      Rendo, o název nejde, hlavně, že chutná. Víš, to byl jen takový nápad, hnutí mysli, potřebovala jsem něco rychlého a v ledničce byly tyto zbytky. Ale bylo to dobrý. Jinak si tam dej, co máš. Nemusíš dodržovat přesně rozpis. Nevím jestli tam máte ředkvičky, ty se možná kedlubnám blíží. Tak se měj. J.H.
      Jana H.

      Comment

      Pracuji...
      X